90.000 €

Banesti - judetul Prahova Casa

Banesti, 05 mai, 18:33

Descriere anunt

Banesti - judetul Prahova Casa

Proprietatea este formata dintr - un teren intravilan de 1074 mp, si o constructie rezidentiala Spartial+P+1E.Proprietatea dispune de urmatoarele finisaje:

tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant, usa acces lemn, pardoseli din sapa beton egalizare (parter), placi ceramice (scara, etaj baie, bucatarie), parchet laminat (etaj camere, balcon) zugraveli vopsea lavabila, placaje placi ceramice (bai), zugraveli exterioare decorative, placaje piatra soclu, obiecte sanitare moderne (etaj baie).

Proprietatea dispune de instalatii electrice si sanitare, avand montate si traseele pentru calorifere. Terenul are forma neregulata si o morfologie plana. Proprietatea este amplasata in comuna Banesti, pe strada Radulesti, in imediata vecinatate a intersectiei cu Drumu Mare, la aproximativ 400 m de principala artera ce strabate localitatea DC 6B, respectiv 5 km de municipiul Campina. Comuna Banesti are o suprafata totala de 2.156 ha, fiind alcatuita din doua localitati: satul Banesti si satul Urleta.

Cod oferta: 608543

Obiective interes

vezi mai multe