235.000 €

Aricestii Rahtivani, exterior Ploiesti Vest

  • Suprafata utila 250 mp
  • Teren 1.050 mp
  • An 2013
  • 5 camere
  • La cheie
Aricestii rahtivani, 14 aug, 14:22

Descriere anunt

Aricestii Rahtivani, exterior Ploiesti Vest,

proprietate imobiliara spectaculoasa, p+1+pod, 250mp utili, complet mobilata/utilata, teren 1050 mp, finisaje superioare, centrala termica, foisor spatios, sistem irigatie/iluminat/paza, comision 0%,

Detalii suplimentare

La 15 minute de Ploiesti, in localitatea Aricestii Rahtivani, este disponibila spre vanzare o proprietate imobiliara deosebita. Amplasata intr-o zona in care o ramura a boierilor Aricesti isi aveau in trecut conacul, vila se pare ca a preluat din prestanta resedintelor boieresti la care s-a adugat, desigur, tot confortul secolului XXI.

Vila compusa din P+1+Pod este construita pe sistem de cadre si grinzi si se pot pune la dispozitie fotografii din toate etapele constructiei. Beneficiind de o izolatie termica foarte buna ,precum si de tamplarie exterioara Veka cu geam tripan si de placa turnata peste etajul 1 transferul termic este foarte redus.

Alegerea finisajelor interioare s-a facut tinand cont de durabilitate si bun gust: usile sunt de lemn, pardoselile de la parter sunt de marmura alba si bej, scara este placata cu granit, baile sunt placate cu travertin iar dormitoarele sunt mochetate.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network iar comisionul este 0%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii