244.900 €

Antracit Residence, proprietar vila individuala

  • Suprafata utila 231 mp
  • Teren 383 mp
  • An 2019
  • 6 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Antracit Residence, proprietar vila individuala

231 mp suprafata totala utila, teren 383 mp, 6 camere, 4 bai, vila individuala la cheie p+1+m, pret cu TVA inclusa. Detalii la telefon sau antracit.ro. Face parte din Ansamblul Antracit Residence 6.

Detalii suplimentare

Dezvoltator Antracit Residence va prezinta o vila P+1E+M cu 6 camere livrata la cheie, impartita astfel incat sa aveti un confort cat mai ridicat dispune de un living generos de 45 mp, 4 dormitoare cu suprafete intre 15 si 22 mp, dormitorul matrimonial dispune de un dressing generos si baie proprie, birou, camera tehnica, camara, 4 bai in total, teren 383 mp, suprafata totala utila 231mp, 2 locuri parcare in curte cu acces prin telecomanda.

Pentru alte detalii sau stabilirea unei vizionari va stam la dispozitie pe siteul nostru antracit.ro sau la numarul de telefon

Contact NON STOP

Constructia vilelor este tip cadre de beton armat cu inchideri din caramica eficienta Wienerberger Porothern 25cm nut si feder, caramida Wienerberger Porothern de 11,5cm la compartimentarile interioare, polistiren 10 cm EPS 80 antifoc Austrotherm, tencuiala decorativa Baumit, acoperis GrandeMat Bilka cu 30 de ani garantie estetica si coroziune.

Toate vilele se livreaza cu carte tehnica si proiecte verificate MLPAT si cu toate garantiile, certificatele de conformitate si certificatele tehnice ale materialelor utilizate.

Oferta speciala

Oferta promotionala valabila pana la 31 decembrie 2019. Pretul de lista 239.900E. Oferta unica!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice