130.000 €

Afumati, Padurea Golasei, in mijlocul naturii

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 1.000 mp
  • An 2018
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Afumati, Padurea Golasei, in mijlocul naturii

floare de salcam, stil arhitectural -traditional romanesc. Printre pomi fructiferi, vita de vie nobila si copacei ornamentali, a luat fiinta o frumoasa casa romaneasca. Multe poze disponibile;

Detalii suplimentare

Casa romaneasca traditionala P+1E cu doua terase.

Sufragerie si bucatarie intr-un spatiu deschis, alaturi de baie si un birou la parter. La etaj regasim trei dormitoare foarte spatioase, dressing si doua bai finisate exclusiv in piatra naturala, marmura, travertin si lemn antichizat, lavoare cioplite in piatra naturala, bateriii sanitare retro italiene, cazi Yungborn Germania. Grinzi masive aparente, scara acces etaj din lemn brut intr-un design clasic deosebit dar foarte frumos in acelasi timp.

Casa pasiva cu o suprafata construita desfasurata de 235 mp, are peretii exteriori de 60 cm grosime din caramida de 30 cm si termoizolatie EPS 100 din polistiren grafitat de 26 cm(13 cm la exterior si 13 cm la interior) montata cu spuma poiuretanica, ferestre din stejar masiv quatrostratificat cu geam tripan de 25 mm cu trei sticle de cate 4 mm, usi exterioare si interioare din stejar masiv la parter, iar la etaj din pin nordic.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina