89.490 €

Ciolpani, acasa in Ciolpani

  • Suprafata utila 150 mp
  • Teren 400 mp
  • An 2009
  • 5 camere
  • La cheie
Ciolpani, 22 oct, 11:25

Descriere anunt

Ciolpani, acasa in Ciolpani,

Acasa in Ciolpani !

Ocazie - Vila individuala de vanzare in zona Ciolpani la 100 m de DN1.

Vila este construita in anul 2009 si este amplasata pe un teren de 400 mp, detinand o amprenta totala de 85 mp.

Este un lot de 5 vile cu acces facil in DN, vila de interes fiind construita din lemn in stil arhitectural Austriac. Fundatia este solida din beton si constructia detine un regim de inaltime construit de P 1 Pod.

Locuinta se prezinta impecabil, este construita sanatos si este locuita la acest moment. Se vinde din motive intemeiate si poate prezenta un interes rel pentru o familie sau chiar doua.

La parter, detinem o camera de zi spatioasa compusa din living si dinning in suprafata de 35 mp cu acces catre o bucatarie deschisa ce are o suprafata de peste 11 mp.

Tot la parter detinem o scara interioara ce ofera acces catre nivelul superior, grup sanitar cu geam de aerisire si acces separat catre o garsoniera ce poate fi individuala/anexa ( camera mare, hol si grup sanitar cu acces in curte )

La etaj detinem 2 balcoane cu vedere mixta, 3 dormitoare si 2 grupuri sanitare cu posibilitate de acces catre podul deschis.

Vila detine finisaje complete de o foarte buna calitate, centrala termica, termopan din lemn, 2 aparate de aer conditionat si se poate vinde partial mobilata si utilata.

Curtea este ingenios impartita, avand spatiu verde si livada, loc de luat masa, curte parcare autoturism, etc.

Merita achizitionata - este intradevar o oaza de liniste si iti aminteste de ce reprezinta expresia