92.000 €

1 Decembrie, Green City, direct dezvoltator

1 decembrie, 24 mar, 14:38

Descriere anunt

1 Decembrie, Green City, direct dezvoltator

muta-te intr-o casa cu gradina si inconjurata de natura la 30 min. de Piata Unirii, 4 camere si 3 bai, 120 mp gradina, finisaje la alegere, centrala, familii tinere. Direct dezvoltator,

Detalii suplimentare

Green City va propune spre achizitie case Parter cu Etaj cu 4 camere si 3 bai in suprafata totala de 119 mp si o curte de 100 mp in cel mai verde cartier de langa Bucuresti – Green City - aflat intr-un fost domeniu al familiei Regale a Romaniei, format din 120 hectare de padure.

Complexul Green City este o oaza de verdeata rupta de tumultul urban, iar imprejurimile o sa va tenteze la plimbari pe jos ori cu bicicleta sau alte activitati sportive.

Casele sunt moderne si spatioase, beneficiind de tot confortul necesar unei familii si, in plus, au gradini generoase ce permite petrecerea timpului in aer curat.

Garantam o imbunatatire radicala a stilului de viata si a ritmului cotidian; cu siguranta veti petrece mai mult timp cu familia, copiii si chiar cu dumneavoastra insiva, incarcandu-va de energie.

Complexul Green City se afla in zona localitatii 1 Decembrie, cu acces din Soseaua Giurgiului, la doar 30 de min de centrul Bucurestiului.

✅ 120 de hectare de padure si spatii verzi

✅ Cartier linistit si relaxant

✅ Aer curat

✅ Curte mare

✅ P + 1 cu 4 camere si 3 bai (120 mp)

✅ Moderne si spatiose

✅ Finisaje premium

✅ Loc de parcare

Pretul afisat nu include TVA.

Direct dezvoltator.

Programeaza astazi o vizionare GRATUITA! (chiar si in weekend)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina