57.000 €

Vanzare fara comision apartament 4 camere, piata Rahova, Bucuresti

  • Suprafata 80 mp
  • An 1976
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 09 mar, 11:06

Descriere anunt

Vanzare fara comision apartament 4 camere, piata Rahova, Bucuresti

OFERTA COMISION 0.

Vanzare fara comision apartament 4 camere, 80 mp, etaj 4 din P 4, situat langa Piata Rahova, pe strada Pucheni nr. 4, chiar langa cladirea cu Mega Image si Oficiul Postal nr. 51. Apartamentul este confort 1, decomandat si are distributia suprafetelor pe camere si functiuni conform schitei atasate.

Blocul in care se gaseste apartamentul este solid, nu are (nu a avut niciodata) probleme de ordin seismic, scara este curata si cu vecini linistiti, retelele de utilitati sunt absolut functionale iar acoperisul este perfect izolat, asa ca nu exista temeri privind infiltartiile pluviale. Blocul urmeaza a fi anvelopat, lucrarile la cateva blocuri vecine fiind in lucru sau recent finalizate.

Apartamentul a beneficiat in anii trecuti de imbunatatiri, respectiv are montata usa metalica la intrare si ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, dar noul proprietar va trebuisa zugraveasca si sa aduca plusul de confort pe care si-l doreste. In prezent apartamentul este racordat la reteaua de termoficare, caldura si apa calda sunt la discretie si fiindca vecinii sunt buni platnici, am fost informat ca in cea mai friguroasa luna a iernii ce tocmai a trecut, unui apartament similar locuit de 3 persoane i-a revenit o intretinere de doar 420 lei.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 57.000 Euro. La abia 700 Euro pe metrul patrat, apartamentul este o reala oportunitate de achizitie, in conditiile in care nu platiti nici comision de intermediere. Sunati-ma, asadar, pentru vizionare!