103.000 €

Universitate metrou, Batistei, Intercontinental, apartament 4 camere

  • Suprafata 93 mp
  • An 1945
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Universitate ...4 min.
Bucuresti, 01 oct, 08:56

Descriere anunt

Universitate metrou, Batistei, Intercontinental, apartament 4 camere,

oferta exclusiva. avem cheile proprietatii.

La fix 1 minut de statia de metrou Univeristate, in apropiere de Intercontinental dar si de Teatrul National Bucuresti,va propun spre achizitie o ideala oportunitate de investitie in zona ultracentrala indiferent ca va doriti sa detineti o proprietate spatioasa si cu o pozitie excelenta sau ca va doriti sa va desfasurati activitatea profesionala sau ca va doriti sa il oferiti spre inchiriere.

Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 1945, imobil fara risc seismic. Imobilul este in imediata apropiere a bulevardului Balcescu, pe strada Batistei.

Orientarea apartamnetului este N-E N-W si beneficiaza de intimitate, vederea fiind spre spatele imobilului, adica un plus de liniste nefiind strada circulata.

Chiria minima care se poate obtine pe aceasta minunata locatie este de 900 Euro/luna ceea ce inseamna ca in fix 10 ani va puteti recupera investitia facuta

Cel mai bine ar fi sa observati dvs singuri avantajele acestei oferte de aceea va invit sa ma sunati pentru a putea programa o vizionare.

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 4 min.
Piața Romană 15 min.