164.900 €

Universitate, apartament 4 camere, renovat recent

  • Suprafata 106 mp
  • An 1936
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Metro M2 Universitate ...5 min.
Bucuresti, 20 feb, 10:43

Descriere anunt

Universitate, apartament 4 camere, renovat recent

OFERTA EXCLUSIVA. In centrul orasului, la 2 minute de mers pe jos de Hotelul Intercontinental , la etajul al treilea a unei vile ce pastreaza farmecul vremurilor de altadata, se afla un apartament superb de 4 camere, apartament cu o suprafata utila de 106 mp.

Apartamentul este renovat recent, atentia la detalii fiind o conscecinta dorintei proprietarilor ca nici o lucrare sa nu fie facuta la intamplare. Putem mentiona aici, parchetul original al apartamentului, parchet ce a fost reconditionat, raschetat, paluxat si lacuit, in asa fel incant creaza , la aceasta ora, efectul de oglinda.

Din unul dintre balcoanele apartamentului , putem sa admiram intregul Bucuresti, pentru ca in cei 8 mp ai acestuia se poate pune si o masuta cu 2 scaune pentru a se savura cafeaua dimineata sau un pahar de vin seara, dupa o zi obositoare la munca. Totusi, daca afara este prea racoare, se poate sta linistit la televizor, in sufragerie, unde semineul poate incalzi atmosfera, transforamand o seara obisnuinta intr-o seara romantica.

Apartamentul poate fi folosit atat ca si rezidenta dar si ca birouri, compartimentarea lui permitand acest lucru. Sau poate fi folosit numai pentru birouri, camerele inalte creand o atmosfera perfecta primirii colaboratorilor si nu numai.

Sa nu uitam sa mentionam si de faptul ca odata cu acest apartament se vinde si garajul aferent, lucru deloc de neglijat pentru centrul orasului. Si pentru a fi complet functional, proprietarii au amenajat si un mic grup sanitar , cu dus, in garaj, in asa fel incat acest spatiu poate fi transformat intr-o minunata garsoniera de 18 mp, pentru o mica receptie sau un mic atelier. Nici cu incalzirea nu trebuie sa va faceti probleme, garajul fiind incalzit cu panouri radiante.

Sa nu ignoram faptul ca , oricat de mult ti-ai dori, nu poti niciodata sa scapi de diverse lucruri pe care esti nevoit sa le depozitezi si mereu te lovesti de lipsa acestui spatiu, numai ca aici, la acest apartament spatiile de depozitare sunt suficiente. Cand spun suficiente ma refer atat la 3 spatii aflate in apartament dar si la boxa in suprafata de 10 mp aflata la demisolul imobilului, boxa ce este in proprietatea apartamentului.

Daca mai punem la socoteala si centrala Vaillant in condensatie, cele 5 aparate de aer conditionat, stabilizatorul de tensiune, toata partea electrica schimbata in integralitatea ei, corpurile de iluminat cu becuri led de mare putere, precum si obiectele electrocasnice noi din bucatarie, ne dam seama ca intradevar acest apartament este o ocazie unica, o investitie perfecta pentru viitor.

Odata cu achizitionarea apartamentului veti cumpara si garajul aferent acestuia precum si o boxa situata la demisolul imobilului

Acces

Statii metrou Timp
Metro M2 Universitate 5 min.
Piața Romana (M2) 15 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 19 min.