288.000 €

Unirii Decebal, Alba Iulia, Unirii, 4 camere

  • Suprafata 215 mp
  • An 2007
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Metrou M1 Piața Muncii ...12 min.
Bucuresti, 02 sep, 17:16

Descriere anunt

Unirii Decebal, Alba Iulia, Unirii, 4 camere,

oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Va propunem spre vazare in exclusivitate un deosebit apartament, tip casa, curte proprie, cu 4 camere, 3 bai, 2 terase, cu iesire din orice camera pe una din terase, cu finisaje ultramoderne, complet mobilat si utilat, calitate top premium lux Blocul este nou, finalizat in anul 2007. Suprafata totala a apartamentului este de 215MP. toate actele la zi

Designul si configurarea apartamentului au fost realizate pana la ultimul detaliu cu ajutorul unei echipe de design interior. Detaliile fac acest apartament unul special. Toate finisarile au fost realizate prin materiale de cea mai inalta calitate.

Compartimentarea bine organizata creaza confortul si linistea unde stilul si mediul tau de viata prinde culoare in propria ta casa.

Apartamentul va intampina cu un hol mare, living open space cu bucatarie, dining, o terasa imensa de 45MP ce comunica cu un alt dormitor, locul de unde nu iti vei mai dori sa pleci.

Bucataria este realizata pe comanda la Rovere Mobili, totul este complet utilat cu electrocasnice de calitate.

De asemenea, avem 1 grup sanitar pentru living - Mergem mai departe catre zona de noapte, unde beneficiem de un hol mare care comunica cu doua dormitoare plus o baie, Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie, pat matrimonial, dressing in 4 usi cu oglinzi, care si acesta a fost realizat la comanda prin Rovere Mobili.

In acest dormitor veti mai avea parte de un semineu - De asemenea, avem prilejul de iesire pe o terasa imensa de 25MP care comunica cu un alt dormitor cu baie proprie.

Toata tamplaria apartamentului din termopan pe culoare gri inchis.

Apartamentul se poate modifica in totalitate dupa preferintele potetialului client.

Ambele terase ale apartamentului comunica cu un alt dormitor - In acest fel, din orice camera iesim, dam intr-o terasa.

Aceste sunt foarte generoase, avand 70MP si foarte intime, Terasele sunt complet mobilate- Mobexpert, utilate, prevazute cu lumini, sistem de apa, furtun, scurgere, prize pentru laptop, mobilier special de terasa, set canape fotoli, baldachine, unde te poti bucura in liniste de aer liber exact ca si cum ai locui la curte, unde iti poti linisti gandurile si te poti relaxa si bucura de zilele insorite de vara alaturi de familia ta.

Apartamentul se poate vinde si mobilat la cererea clientului.

In imediata apropriere a proprietati aveti Bulevardul Decebal, Rond Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Bulevardul Burebista, Piata Munci la fel si cele mai cunoscute cafenele, terase, restaurante precum Loka Lounge Restaurant, Duman Oriental Cuisine, Arrogant cafe, LollyPop Cafe, Tress Caffe

Acces

Statii metrou Timp
Metrou M1 Piața Muncii 12 min.
Dristor 18 min.