175.000 €

Ultracentral, Piata Romana

  • Suprafata 100 mp
  • An 1938
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Piața Romana (M2) ...3 min.
Bucuresti, 11 oct, 15:13

Descriere anunt

Ultracentral, Piata Romana,

Amzei, apartamentul pozitionat ideal, Piata Romana comision 0,.

Detalii suplimentare

Va propunem spre cumparare un apartament ce ofera atat de multe oportunitati de a te bucura de viata citadina prin pozitionarea sa excelenta intre Piata Romana si Piata Amzei.

Apartamentul satisface multe pretentii in materie de dimensiune, calitatea finisajelor, impartirea spatiului si stil. Imobilul edificat in perioada interbelica cu un regfim mic de inaltime se prezinta foarte bine.

Locuinta a trecut printr-o masiva lucrare de renovare cum ar fi descoperirea peretilor pana la caramida si imbracati in plasa cu ciment, 3 straturi de glet si vopsea lavabila, toata instalatia electrica si instalatia sanitara schimbata pe cupru. Usile interioare din lemn si parchetul triplustratificat de 14 cm de culoare deschisa. Pentru a crea o atmosfera calda si prietenoasa, pe jos in dormitoare s-a optat pentru mocheta de culoare deschisa montata pe un burete special. Tamplaria ferestrelor este facuta din geam tripan, holul placat cu marmura Carerra, baia imbracata in piatra naturala atat pe pereti cat si pe jos, cada comoda ce ne re;axeaza dupa o zi de munca. Totul executat cu mare simt de raspundere si gandit pentru a completa confortul casei.

Apartamentul se preda la acest pret cu bucataria mobilata si utilata, asa cum se prezinta in poze.

Va asteptam cu drag la vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piața Romana (M2) 3 min.
Metro M1 M2 Piața Victoriei 14 min.
Ștefan cel Mare 19 min.