88.500 €

Titan Metrou 1 Decembrie 1918 apartament 4 camere

  • Suprafata 87 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 10 oct, 10:51

Descriere anunt

Titan Metrou 1 Decembrie 1918 apartament 4 camere

va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, decomandat cu o suprafata utila de 87 mp, situat intr-un ansamblu rezidential, cartierul Titan Titanul-Nou, la 15 minute de metrou 1 Decembrie 1918.

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator - Comision 0% - Birou de vanzari

Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, decomandat cu o suprafata utila de 87 mp, situat intr-un ansamblu residential, cartierul Titan Titanul-Nou, Theodor Pallady la 15 minute de metrou Nicolae Teclu si la 15 minute de Metrou 1 Decembrie.

Apartamentele se dau complet finisate si cuprind: gresie, faianta, calorifere, obiecte sanitare, usi din lemn in interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan. izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, centrala proprie, bransament la toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.

Beneficiarul va poate pune la dispozitie intreaga desfasurare a constructiei intregului imobil care cansta in poze si videoclipuri. este foarte important pentru dvs. sa va interesati de structura imobilului: beton, fier, finisaje, carte tehnica a executiee,etc. Toate materialele folosite sunt de inalta calitate.

Cei care achizitioneaza apartamentele de la stadiul de proiect isi pot alege materialele si culorile pentru gresie, faianta si parchet. apartamentele de la parter sunt pretabile pentru deschiderea unor magazine comerciale. Intreaga lucrare s-a executat cu o echipa specializata in constructii colective: diriginte de santier, inginer arte, inginer utc.

Vecinatati: Auchan pallady, Metro, Dedeman, Jumbo, Piata Salajan, Piata Trapezului, Lidl, Mega Image. Mijloace de transport din zona: Autobuz.tramvai: 23, 27, 40, 72, n111, n103 Metrou: Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918, Nicolae Teclu, Angel Saligny.

*se accepta plata cash, credit ipotecar si credit prima casa.

* pozele au caracter orientativ

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida