125.000 €

Tineretului

  • Suprafata 87 mp
  • An 1984
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 8
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...15 min.
Bucuresti, 14 oct, 19:35

Descriere anunt

Tineretului,

4 camere, modernizat, instalatii sanitare si electrice pe cupru schimbate in tot apartamentul, multiple imbunatatiri: izolare termica pereti exteriori, aere conditionate, term.,

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 4 camere, decomandat, situat intr-un bloc din anul 1984, in planul 2 pe bulevardul Tineretului nr.51, la 5 minute de mers pe jos de parcul Tineretului.

Apartamentul este unul spatios, renovat complet de proprietar, cu instalatiile sanitare si electrice pe schimbate si cu multe modificari ce i-au sporit confortul si utilitatea: instalatiile electrice sunt pe cupru si au fost adaugate prize suplimentare iar instalatiile sanitare au fost ascunse in perete. In apartament a fost inlocuita pardoseala cu o dusumea din lemn; peretii baii de serviciu au fost inlocuiti cu unii din sticla pentru mai multa lumina si spatiu si a fost montat un dus vertical iar in baia principala, care are geam exterior, renovata in totalitate si ea a fost montata o cada de mijloc. Peretii exteriori au fost izolati, in camere au fost montate aparate de aer conditionat; bucataria a fost conceputa ca un spatiu deschis si calduros si a fost adaptata nevoilor unei familii moderne.

Pe holul ce comunica cu dormitoarele a fost organizat un dressing incapator iar cele 2 balcoane au fost izolate termic si incorporate in living si respectiv dormitor pentru a mari spatiul util.

Zona in care se afla apartamentul este una dintre zonele din Bucuresti cele mai cautate de familii pentru liniste si siguranta in special, pentru proximitatea parcului Tineretului, pietei Norilor si numeroaselor mijloace de transport- liniile de metrou( Tineretului, Timpuri Noi, Mihai Bravu), autobuze si troleibuze, precum si multitudinea institutiilor de invatamant: scoli, universitati, gradinite.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 15 min.
Timpuri Noi - Metro M1 15 min.
Tineretului (M) 19 min.