119.000 €

Stirbei Voda, Cismigiu, Gara de Nord, Plevnei

  • Suprafata 116 mp
  • An 1950
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Gara de Nord 1 (M1) ...13 min.
Bucuresti, 17 dec, 10:38

Descriere anunt

Stirbei Voda, Cismigiu, Gara de Nord, Plevnei,

etaj complet din vila P+1 cu pod mansardabil, intrare separata cu scara de acces direct din strada, 10 min pana la metrou gara de Nord sau Eroilor, 116 mp, ideal locuit/cabinete specializate.

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un apartament inconjurat de o atmosfera creativa si relaxata, situat la etajul 1 al unui imobil P+1, cu intrare separata si scara de acces proprie, in zona Dinicu Golescu- Plevnei, la 10 minute de mers pe jos de Gara de Nord si metrou sau 14 minute de metroul de la Eroilor.

Apartamentul ocupa intreg etajul 1 al vilei si are o suprafata utila totala desfasurata de 110 mp+ 7 mp pivnitaiar deasupra are un pod cu inaltime de 2 m. Este compus din 3 camere+ un vestibul de 12 mp, o bucatarie de 7,5 mp, o baie de 5,7 mp si o toaleta de 2,5mp, un balcon mic si o terasa acoperita de 12 mp.

Apartamentul poate fi amenajat atat ca locuinta cat si ca un spatiu creativ: scoala de arte, showroom, birouri, cabinete specializate( avocatura, psihoterapie), cazare in sistem airbnb, etc.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Optiuni exterior
Boxa subsol
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Gara de Nord 1 (M1) 13 min.
Metrou Basarab (M4) 18 min.