117.000 €

Stefan cel Mare

  • Suprafata 88 mp
  • An 1981
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 9
  • Metro M1 Obor ...7 min.
Bucuresti, 14 ian, 23:10
Urca primul in lista

Descriere anunt

Stefan cel Mare

Apartament cu 4 camere situat la etajul 2 din 9, anul 1981, suprafata totala de 88.79 mp este semidecomandat si este format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane

Detalii suplimentare

Avem deosebita placere de a va prezenta un apartament cu 4 camere situat la etajul 2 din 9 al unui bloc construit in anul 1981, reabilitat, situat pe Soseaua Stefan cel Mare, colt cu Viitorului.

Apartamentul in suprafata totala de 88.79 mp este semidecomandat si este format din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane,

Apartamentul nu detine imbunatatiri semnificative de la achizitia acestuia, beneficiaza de 2 aparate de aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, dar necesita imbunatatiri. Pozitionare apartamenului este una ideala atat ca etaj cat si ca orientare (sud-vest), aproape de toate punctele de inters ale orasului, scoli, spitale, mijloace de transport, 4 minute distanta de metrou, piata, hipermarketuri, restaurante, banci, farmacii etc.

Amplasamentul este de exceptie, ideal atat pentru locuinta unei familii cat si pentru birourile unei societati comerciale.

Pentru mai multe detalii suplimentare si vizionari va stam la dispozitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Izolatie termica
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 7 min.
Ștefan cel Mare 16 min.