174.000 €

Piata Unirii, apartament generos

  • Suprafata 92 mp
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 8
Bucuresti, 03 mai, 22:10

Descriere anunt

Piata Unirii, apartament generos

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un generos apartament de patru camere situat in Piata Unirii, un spatiu complet decomandat aflat la etajul 7 al unui imobil de 8 niveluri construit in anul 1995.

Spatiul acestui apartament cu o suprafata totala de aproximativ 100 mp este luminos si foarte bine compartimentat, beneficiaza de aer conditionat, a fost recent renovat avand usi interiorare noi din lemn masiv si se poate preda catre viitorul proprietar utilat si partial mobilat.

Vederea este mixta ea fiind atat pe fata, catre Piata Unirii, cat si pe spate cu o frumoasa priveliste in zona de vile interbelice ce se intinde catre hotelul Intercontinental si Piata Universitatii, aspect ce confera adevarata valoare a acestei oferte.

Zona in care se gaseste pozitionata aceasta proprietate vorbeste de la sine, avand in proximitate multiple puncte de interes precum centrul istoric al Bucurestiului, Casa Poporului, Palatul de Justitie, Catedrala Mantuirii Neamului, Centrul Coral (cel mai mare lacas de cult moizaic din Bucuresti) iar transportul de aici catre toate zonele Bucurestiului este extrem de facil datorita statiei de metrou din Piata Unirii aflata la doar cativa pasi distanta.

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la cumpararea unui astfel de apartament si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI