295.000 €

PENTHOUSE LUX, Domenii, 4 camere, curte proprie 130 mp

  • Suprafata 144 mp
  • An 1971
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Metrou Grivița ...18 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 25 feb, 00:29

Descriere anunt

PENTHOUSE LUX, Domenii, 4 camere, curte proprie 130 mp

Strazile din Bucuresti pastreaza vile superbe , locuinte ideale, spatioase si care asteapta sa fie cumparate si locuite.

Intr-una din cele mai spatioase zone ale capitalei, unde inca se mai regaseste o oaza de liniste si unde se pastreaza un farmec aparte, se propune spre vanzare un penthouse cu o suprafata de 143,75 mp, cu 4 camere, dintre care 3 dormitoare decomandate, 2 bai, o bucatarie, 4 balcoane, 2 terase si o curte proprie.

Imobilul in care se afla acest penthouse este P+3+Terasa, iar proprietatea propusa la vanzare detine urmatoarele nivele 2+3+Terasa. Locuinta a fost renovata in 2009 si arata impecabil. Se vinde complet mobilata, iar design-ul este unul clasic, dar modern, cu mobilier cu finisaje premium, fiecare spatiu fiind unic. Este complet utilata si detine AC, Jacuzii, Tv, DVD , tot ce este necesar intr-o casa. De asemenea si bucataria este completa, fara a fi nevoie de mari ajustari.

Dormitoarele sunt mari si fiecare dintre ele au propriul balcon , de aproximativ 17.5 mp. Sunt luminoase, avand geamuri mari, in forma de arcada, ceea ce le ofera unicitate.

Livingul este locul ideal pentru serile petrecute impreuna cu familia in fata semineului. Tot livingul pastreaza si scara interioara care ne conduce spre partea superioara a imobilului si mai apoi spre terase.

Cele doua terase sunt mari si pastreaza o priveliste superba asupra orasului. Terasa permite instalarea unor mese mari, a unui gratar, poate fi amenajata o bucatarie, dar si un spatiu de depozitare si reprezinta un adevarat loc pentru relaxare.

Curtea proprie are o suprafata de 135mp si poate fi amenajata, atat ca spatiu de joaca sau loc pentru pasionatii de gradinarit.

Pozitionarea casei, ofera oportunitatea de a locui intr-o zona linistita, sigura, aerisita, unde toate punctele de interes (Birouri Notariale, Piata Domenii), institutii de invatatamant si cultura ( Baza Sportiva Ciresarii, Colegiul National Aurel Vlaicu, Gradinita Karin`s), zone importante de business, parcuri, mijloace de transport in comun ( 300, 24, 42, 45) , sunt la `o aruncatura de bat`.

Pentru a viziona impresionanta locuinta, va rugam sa ne contactati.

Cod oferta: 1002221

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Grivița 18 min.