145.000 €

Parcului Teilor Apartament 4 camere gata de mutare

  • Suprafata 110 mp
  • An 2011
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 06 mai, 15:54

Descriere anunt

Parcului Teilor Apartament 4 camere gata de mutare

Apartament 4 camere, gata de mutare, avand o suprafata de 160mp, amplasat intr-un imobil cu regim scazut de inaltime (3 etaje), cu lift, loc de parcare inclus!

Toate finisajele sunt premium, conferind confort si siguranta deplina proprietarilor. Cladirea este prevazuta cu lift si amplasata intr-o zona linistita, in apropierea Parcului Teilor din Sector 3 si in apropierea metroului Nicolae Teclu si multe alte centre comerciale. Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia.

Finisaje interioare: tamplarii din PVC Salamander cu geamuri tripane; placari ceramice in bai, bucatarii si holuri; centrala termica proprie Bosch, baterii Kludi, , bai mobilate si utilate, usi de interior , gresie, faianta si parchet de calitate superioara.

Variante de plata:

– credit prima casa

– credit ipotecar

cu avans de 50.000€

Detalii si vizionari:

0737500381 Florentina

0737500384 Zina

Reper: Theodor Pallady

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton