339.000 €

Palatul Parlamentului, str. Acvila 22

  • Suprafata 206 mp
  • An 2016
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5

Descriere anunt

Palatul Parlamentului, str. Acvila 22

proiectul rezidential Acvila 22 este excelent pozitionat, aflandu-se in spatele bulevardului 13 Septembrie, vizavi de Marriott Grand Hotel, la doar 100 m distanta de Palatul Parlamentului. Cladirea de 5 etaje are un design contemporan si cochet in acelasi timp, oferind parcare si spatii generoase de depozitare subterane.

Constructia este deosebit de calitativa, cu pereti din caramida atat de exterior cat si de interior si sistem de izolare superior. Apartamentul este atent compatimentat si deosebit de spatios astfel incat sa asigure confortul si eleganta de care are nevoie o locuinta la standarde inalte. Este pozitionat la etajul 5 si dispune de 4 camere. Tavanele inalte de 4 metri ofera senzatia unui spatiu luxuriant care este excelent completat luminozitatea deosebita oferita de ferestrele inalte de 3 metri. Printre facilitatile cladirii sunt incalzirea centralizata automata aflata la subsol, ascensoarele din otel inoxidabil Kone si sistemul automatizate de securitate permanenta 24h/7 care se este dotata atat intrarea principala cat si garajul. Pretul apartamentul este cu toate taxele incluse

Detalii suplimentare

Proiectul rezidential Acvila 22 este excelent pozitionat, aflandu-se in spatele bulevardului 13 Septembrie, vizavi de Marriott Grand Hotel, la doar 100 m distanta de Palatul Parlamentului.

Cladirea de 5 etaje are un design contemporan si cochet in acelasi timp, oferind parcare si spatii generoase de depozitare subterane.

Constructia este deosebit de calitativa, cu pereti din caramida atat de exterior cat si de interior si sistem de izolare superior.

Apartamentul este atent compatimentat si deosebit de spatios astfel incat sa asigure confortul si eleganta de care are nevoie o locuinta la standarde inalte. Este pozitionat la etajul 5 si dispune de 4 camere. Tavanele inalte de 4 metri ofera senzatia unui spatiu luxuriant care este excelent completat luminozitatea deosebita oferita de ferestrele inalte de 3 metri.

Printre facilitatile cladirii sunt incalzirea centralizata automata aflata la subsol, ascensoarele din otel inoxidabil KONE si sistemul automatizate de securitate permanenta (24h/7) care se este dotata atat intrarea principala cat si garajul.

Pretul apartamentul este cu toate taxele incluse.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura caramida