200.000 €

Pache Protopopescu central

  • Suprafata 175 mp
  • An 1930
  • Etaj 2
  • Piața Iancului - M1 ...7 min.
Bucuresti, 16 sep, 14:05

Descriere anunt

Pache Protopopescu central

apartament Neoclasic in vila monument istoric etaj 2/2, 7 camere, 2 bai, 175 mp utili, 4 balcoane, tavane inalte, termopane tocarie lemn, usi si parchet originale. Nu are risc sau urgenta.

Detalii suplimentare

MOVE REAL ESTATE

Cu frumusetea simplitatii liniilor, structura clara, simetrica, proportii ce amintesc de arhitectura antichitatii, apartamentul in stil eclectic cu elemente neoclasice pe care v-il prezentam inspira liniste si eleganta oricui ii trece pragul, pastrand totodata sentimentul placut de "acasa" al vilelor antebelice.

Tavanele inalte, suprafetele vitrate generoase, reconditionate cu tocarie de lemn masiv si geam termopan, usile originale si parchetul pastrat in cea mai mare parte, creeaza ansamblul unei case primitoare si relaxante.

Spatiile fluide, extrem de permisive in ceea ce priveste destinatia, insumeaza o suprafata utila de 175.20mp si permit trecerea naturala dintr-o camera in alta sau dinspre holuri. Livingul poate fi compus din 1, 2 sau 3 incaperi, in functie de necesitati, zona zi putand fi separata cu usurinta de zona de noapte.

Cu o majoritate a incaperilor avand acces catre balcoane, apartamentul cu aer aristocratic, amplasat la etajul al 2 lea al unei vile monument istoric, este scaldata in lumina Soarelui ce se strecoara printre arbori, pe toata perioada zilei.

Claritatea expunerii, simplitatea formelor si detaliile clasice se regasesc toate in acest frumos ansamblu de inceput de secol XX pozitionat in zona centrala si avand un acces facil catre mijloacele de transport in comun.

In fata imobilului exista posibilitate de parcare

Imobilul ce gazduieste apartamentul NU este inscris pe lista primariei privind riscul seismic sau urgentele si este clasificat ca monument istoric CLASA B.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 7 min.
Metro M1 Obor 19 min.