68.000 €

Militari, Uverturii

  • Suprafata 83 mp
  • An 1980
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 8
  • Gorjului ...11 min.
Bucuresti, 26 oct, 11:31

Descriere anunt

Militari, Uverturii,

este izolat, geamuri termopan. Balcon inchis. O camara si 2 debarale. Doua bai. Are vedere pe spate. Zona linistita fara zgomot rutier. Negociabil. Luminos si spatios. Necesita renovari.

Detalii suplimentare

Un apartament ce nu are imbunatatiri si doreste sa ti se expuna in modul cel mai natural si simplist, pentru a te pune pe tine sa ii fii Creator. Aici tu esti cel care decide ce nuante si de ce calitate sa iti fie finisajele. Acest imobil, te cheama sa il vizionezi pentru a vedea un spatiu foarte bun prin care sa construiesti Casa Ta!

Apartamentul este situat intr-un bloc din 1980, solid si bine pozitionat, la etajul 6 din 8, avand 4 camere si o suprafata de 83 mp. Este izolat si are geamuri termopan. Balcon inchis. Un hol generos, unde se poate amenaja un dressing. O camara spatioasa si o debara. Doua bai. Are vedere pe spate. Zona linistita fara zgomot rutier. Foarte luminos si primitor. O bucatarie superba, patrata si foarte mare. Pret negociabil.

O proprietate pe care poti sa o personalizezi in functie de dorintele tale! Poti sa iti pui in aplicare propriile notiuni de amenajari interioare sau sa angajezi un specialist. Ai o baza reala si un spatiu generos sa iti creezi CASA TA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Contor gaze
Debara
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 11 min.
Lujerului 13 min.