65.000 €

Militari, Militari Residence

  • Suprafata 83 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 09 oct, 13:30

Descriere anunt

Militari, Militari Residence

2017, 2/4, 4 camere, mobilat si utilat, 2 gr. sanitare, 1 balcon, centrala proprie, incalzire pardoseala, loc parcare, apartamet situat in complexul Militari Residence www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 4 CAMERE MILITARI- MILITARI RESIDENCE

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Militari, pe Strada Orhideelor, in imobil cu acces stradal si vedere mixta in complexul Militari Residence.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 4 niveluri.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 83 mp, Suprafata Utila fiind 63 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 69 mp.

Constructia este finalizata in anul 2017, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Militari una dintre zonele in plina dezvoltare din Capitala.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Strada Orhideelor, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Militari dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Militari Shopping, Decathlon Militari, Bulevardul Iuliu Maniu, Auchan,

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri tripan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, incalzire pardoseala, bucatarie mobilata si utilata, este orientat cardinal EST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Militari, Tineretului, Vitan, Dristor, Iancului, Piata Alba Iulia, Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/apartament-4-camere-de-vanzare-militari-militari-residence-realkom-agentie-imobiliara/2487

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: RAZVAN GORGAN

TELEFON: 0768.119.110

E-MAIL: razvan.gorgan@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton