94.800 €

Militari, Gorjului, Veteranilor, comision 0%

  • Suprafata 87 mp
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4

Descriere anunt

Militari, Gorjului, Veteranilor, comision 0%

4 camere 87 mp (3 mp balcon), finisaje ultra-lux, excelent compartimentat , 3 dormitoare - 3 bai, bloc 1980, la 5 minute metrou Gorjului, renovat 2017, loc parcare ADP, boxa subsol. Comision 0%

Detalii suplimentare

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 4 camere in suprafata de 87 mp (din care 3 mp balcon), ideal pentru o familie care are nevoie de un spatiu generos, ultra-finisat, excelent compartimentat (fiecare dormitor avand baie proprie), foarte aproape de orice mijloc de transport in comun (inclusiv metrou - 5 minute distanta), intr-un bloc din 1980. Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare ADP.

Apartamentul a fost complet renovat, finisajele fiind de foarte buna calitate, fiecare detaliu fiind ales pentru a se potrivi perfect si a armoniza apartamentul. Instalatiile sanitara si electrica sunt noi, peretii sunt drepti, iar atentia acordata detaliilor se poate vedea usor in exemple precum: ceramica din cele 3 bai, usile interioare, tamplaria cu geam termopan, corpurile de iluminat cu led, aer conditionat 18000 BTU Daikin, etc.

Apartamentul este orientat sud-est, blocul este inconjurat de un spatiu verde amenajat, ferit de zgomotul traficului, iar in imediata vecinatate se afla doua scoli, centre comerciale, restaurante, precum si acces foarte facil la diferite mijloace de transport. In plus, beneficiaza de un spatiu de depozitare de 4mp la subsolul blocului.

Pentru mai multe informatii privind acest apartament, la care beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton