145.000 €

Mihai Bravu, 4 camere, 98 mp, 2 min pana la metrou

  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 9
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...8 min.

Descriere anunt

Mihai Bravu, 4 camere, 98 mp, 2 min pana la metrou

Mihai Bravu, apartament cu 4 camere intr-un bloc nou, la doar 2 minute de statia de metrou Mihai Bravu. Avans minim de 25% iar pentru diferenta se accepta orice tip de credit

Detalii suplimentare

OCAZIE!

Apartament cu suprafata totala utila de 98 mp, situat intr-un imobil nou la doar 2 minute de metrou. Apartamentul se afla la etajul 4/9. Fara comision!

Descriere

Global City Residence vine in intampinarea nevoilor dvs. cu un nou proiect amplasat intr-o zona semi-centrala cu acces facil la diferite centre de interes.

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan .

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit! .

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie a unitatilor locative finalul anului 2019 .

Cea de-a 2 etapa cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare iunie, respectiv decembrie 2020.

Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul nu includeTVA! Fara comision! Acceptam orice forma de creditare (avans minim 25%).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 8 min.
Statie Metrou Dristor 1 M3 12 min.