92.000 €

Gorjului, Militari

  • Suprafata 87 mp
  • An 1977
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 4

Descriere anunt

Gorjului, Militari

Gorjului, apartament 4 cam, imbunatatit

Detalii suplimentare

Apartament cu 4 camere la parterul blocului situat langa Piata Gorjului la 1 minut din casa.

Are 3 dormitoare ,sufragerie ,2 bai cu geam afara, balcon de 6 m cu latime 140 cm foarte mare izolat plafon,pereti,si pardoseala dupa care are montata gresie portelanata de 60/60,geam termopan peste tot,instalatie sanitara de cupru,instalatie electrica pe cupru,parchet de 11 mm in dormitoare hol ,si sufragerie iar in bucatarie gresie portelanata de 60/60,usile sunt noi elegante ,iar la intrare usa metalica .Apartamentul are 2 loc de parcare platit pe anul in curs ai o boxa la subsol.

Aveti piata la un minut din casa, magazine ,banci, farmacii,statie de transport in comun si metrou la 3 minute,scoala, gradinita la 5 minute de casa. Bloc curat ,linistit, fara muzica sau scandaluri,vecini buni!

Scoala 1-8,gradinite, crese, la 5 minute de casa. Pe spate aveti gradinita cu pomi si verdeata, in fata la fel pomi care tin umbra,

Apartamentul are aer conditionat dar rare ori a fost folosit vara este racoros iar iarna foarte calduros, avem centrala termica langa bloc.

Este amplasat intr-un loc unde nu este trafic mare, aveti liniste si tot ce va trebuie in jurul casei.

Pretul este 92000 de E .

Se poate opta si partial din mobila,toata mobila este pe comanda nimic din magazin.

Se poate deschide si un cabinet pe orice profil ,fiind si la parter ,langa ap este cabinet medic de familie,stomatologie si atat.

Pretabil cabinet psihologic, cardiologic,endocrinologic de specialitati etc.

Va asteptam la vizionare,merita vizionat!!!