79.000 €

Giurgiului, str. Tatulesti, etaj 1/4, zona verde

  • Suprafata 82 mp
  • An 1975
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4

Descriere anunt

Giurgiului, str. Tatulesti, etaj 1/4, zona verde,

apartament 4 camere, luminos, etaj 1/4, decomandat, 82 mp, instalatie termica pe cupru, calorifere schimbate, geamuri termopan, parchet si mozaic din marmura, contor de gaz, izolatie termica, zona verde, liber.

Detalii suplimentare

O locuinta minunata pentru o familie ce doreste sa o personalizeze dupa propriul gust. Zona verde si linistita, cu scoli, gradinite, magazine, langa Lidl Drumul Gazarului.

Bloc solid cu gradina si loc de joaca pentru copii. Interior luminos, compartimentare avantajoasa, living, 3 dormitoare, bucatarie, baie, grup sanitar de serviciu, balcon tip logie si spatii de depozitare. Zona de zi delimitata de zona de noapte, dormitoarele cu vedere catre gradina blocului, iar livingul si bucataria spre fata, cu orientare sudica. Pardoseli cu parchet si mozaic din marmura, instalatie termica noua pe teava de cupru si calorifere schimbate, usa metalica, geamuri termopan. Contor separat pe gaz, se poate monta centrala termica. Apartamentul dispune de izolatie termica exterioara si beneficiaza de un loc de parcare rezervat.

Locatia este foarte aerisita, cu mult spatiu verde si cu locuri de parcare bine organizate, avand toate facilitatile necesare unui stil de viata activ, la numai 15 minute de statia de metrou Eroii Revolutiei.

Va invit sa vizionam impreuna acest apartament si sa va convingeti de multiplele avantaje de care beneficiaza.

Comisionul pentru cumparator este 0%!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton