114.000 €

Drumul Taberei, langa ANL, parter, curte proprie

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 03 dec, 19:23

Descriere anunt

Drumul Taberei, langa ANL, parter, curte proprie

4 camere finisat, cu voucher de 1000 e cadou pentru mobila de bucatarie, in bloc nou, suprafata 94 mp, decomandat, bucatarie inchisa, 2 bai, balcon, curte proprie, parcare la exterior.

Detalii suplimentare

Apartament cu 4 camere modern, spatios, finisat asa cum va place aflat la parter / 4, cu curte de aprox 45 mp. si parcare la exterior cadou.

Suprafata de 94 mp este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, 2 bai, curte proprie in suprafata de 45 mp amenajata cu un loc de parcare propriu.

Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi pradate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii sunt vopsiti in alb. Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, gresie pe toata suprafata, parapeti din sticla si plafoniera.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida