510.000 €

Domenii, vanzare apartament 4 camere 201mp

  • Suprafata 201 mp
  • An 2011
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 6
  • Metrou Grivița ...11 min.

Descriere anunt

Domenii, vanzare apartament 4 camere 201mp

Apartament cu 4 camere de tip penthouse, in proximitatea zonei Domenii, living 60mp, 3 dormitoare, 3 bai, terasa 30mp, 2 locuri de parcare in subteran.

Detalii suplimentare

Calitate, confort, tehnologie, securitate si atentie desavarsita la detalii; intr-un singur cuvant: Excelenta!

Aceasta este caracteristica principala a acestei proprietati; apartament cu 4 camere de tip penthouse pe care il propunem spre achizitie in zona de nord a orasului, in proximitatea zonei Domenii! Calitatea reiese din fiecare element de finisare si design ales: parchet din lemn masiv,mobilier, obiecte sanitare, covoare si draperii.

Din punct de vedere functional, pe o suprafata de 175mp utili aveti la dispozitie o impartire optima noapte / zi astfel: un living generos 60mp cu zona de relaxare si dinning, o bucatarie ce se poate inchide integral prin glisarea usi, complet mobilata si utilata, 3 grupuri sanitare, 3 dormitoare . Terasa in suprafata de 30 mp, parte asigurand o priveliste deschisa asupra parcului Ciresari, completeaza aceasta proprietate localizata la etajul al 4 lea al unui imobil finalizat in 2011.

Pretul de listare incluzand proprietatea astfel cum aceasta se prezinta in imagini si asigurand 2 locuri de parcare generose in subteran.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Grivița 11 min.
Metrou 1 Mai 16 min.