80.900 €

Crangasi, George Valsan, Ceahlau

  • Suprafata 84 mp
  • An 1983
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 8
  • Crângași ...10 min.
Bucuresti, 13 aug, 16:45

Descriere anunt

Crangasi, George Valsan, Ceahlau

proprietar, vand apartament 4 camere in Crangasi, str. George Valsan situat la etajul 3 din 8 in bloc de beton armat din 1983. Liber, debransat de la caldura Radet, necesita renovare integral. Fara comision.

Detalii suplimentare

Fara comision, proprietar, vand apartament 4 camere, semidecomandat situat in Crangasi pe str. George Valsan. Blocul este construit in 1983, integral din placi de beton armat, scara blocului curata si renovata recent. Apartamentul se adreseaza in principal celor care doresc sa il amenajeze dupa bunul plac.

Acesta este amplasat la etajul 3/8, cu orientare catre S-E (nu are vedere directa la str. George Valsan), 2 bai, 2 balcoane, 2 debarale cu o bucatarie spatioasa cu acces direct intr-un balcon.

In momentul de fata imobilul este liber, este decopertat in cea mai mare parte pana la beton (se poate observa foarte bine structura), pregatit pentru a fi amenajat dupa dorinta personala.

Dispune de geamuri termopan Veka/feronerie Roto la toate camerele inclusiv la cele doua balcoane si aer conditionat. Este debransat integral de la caldura (RADET), contorizat la apa calda si rece. Coloana de gaze pe scara, se poate instala CT pe gaz/electrica. Zona este linistita, cu vegetatie considerabila si retrasa de la traficul auto, poluare redusa, vecini/locatari de calitate!

In imediata apropiere se regasesc parcul Crangasi si Giulesti, supermarketuri Auchan, Profi, Mega Image, gradinite, scoli si liceu.

Acces facil la tramvai Giulesti si Crangai 41 precum si la Metrou Crangasi.

Situatie juridica clara, cadastru si intabulare, certificat energetic.

Pentru alte detalii putem discuta la telefon cat si la o vizionare.

Accept si plata prin credit bancar, eventual schimb cu apartament in Hercesa Vivenda 0721291039

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Crângași 10 min.