96.000 €

Colentina, Fundeni

  • Suprafata 146 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
Bucuresti, ieri, 15:54

Descriere anunt

Colentina, Fundeni,

4 camere, spatios, decomandat, bucatarie inchisa, scara interioara, lift, finisaje de lux.

Detalii suplimentare

CADOU O BOXA SI O PARCARE SUPRATERANA!!!!

Iti doresti mai mult spatiu pentru tine si familia ta?

Copiii tai vor fiecare camera lui pe care sa o personalizeze asa cum au visat?

Iti doresti un dressing organizat dar pana acum nu ai indraznit sa faci acest lucru din lipsa de spatiu?

ACUM E MOMENTUL SA FACI PASUL!

NOI AVEM SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE!

Apartament 4 camere, bucatarie inchisa, situat stradal, cu vedere libera, intr-o zona rezidentiala, cu diferite facilitati urbane in apropiere: mijloace de transport, supermarketuri, farmacii, scoli, gradinite, campus scolar, after school, sala de fitness, cabinete medicale, saloane de infrumusetare. Apartamentul se preda complet finisat, cu finisaje de calitate, obiecte sanitare in bai, centrala termica individuala, calorifere, compartimentari din caramida, contorizare individuala, zona linistita.

Detalii:

- parter: hol, living, baie, bucatarie, dormitor, dressing

- etaj: doua dormitoare cu cate un dressing fiecare, hol, baie

Facilitati:

- parcari subterane si supraterane

- boxe

- spatii verzi

COMISION 0%

Va prezentam un nou concept, gandit special pentru tine si familia ta!

Ansamblul iti pune la dispozitie o gama variata de locuinte, adaptate celor mai exigente gusturi, remarcandu-se printr-un design indraznet si un excelent raport calitate/pret. Alege sa traiesti intr-o zona linistita, curata, dar avand totul aproape! Incepand de la gradinite, scoli, supermarketuri, mijloace de transport in comun; pana la farmacii, spitale si spatii de recreere.

Toate imobilele din cadrul proiectului nostru sunt noi, construite cu materiale de calitate superioara, iar riscul seismic fiind 0. Apartamentele beneficiaza de bucatarii inchise, centrale termice individuale, contorizare individuala (apa, gaze, curent electric), finisajele fiind la alegerea cumparatorului.

Garantia constructiei:

Ne dorim tot ce e mai bun pentru clientii nostri si de aceea utilizam materiale de o calitate superioara, premium, forta de munca specializata si colaboram cu ingineri, arhitecti si proiectanti profesionisti, pentru a putea construi apartamente sigure, calitative.

Imobilele noastre au o structura de rezistenta de beton, pe cadre, cu inchideri si compartimentari interioare din caramida de tip Porotherm (perete exterior de grosime 30 cm, perete interior de grosime 25 cm), izolatie exterioara din polistiren de 10 cm cu densitate de 80. Finisajele interioare sunt de o calitate superioara, confort ridicat spre lux, fiind importate din Italia, Spania, Germania, de catre partenerii nostri de incredere si cu traditie, care sunt alaturi de noi de peste 10 ani. Investim in calitatea si siguranta constructiei, dar si a dumneavoastra, de aceea ne alegem cu grija materialele si cantitatea lor, utilizand volume necesare construirii unor imobile de P + 7, desi blocurile noastre nu au mai mult de P + 5. Riscul seismic suportat de constructie este de 8,5, asigurandu-ne de acest lucru prin armaturile suplimentare efectuate la fiecare imbinare de cadre de structura.

Va punem la dispozitie atat o echipa tehnica de consultanti formata din proiectanti, arhitecti, ingineri constructori, de structura, de instalatii, cat si documentatia tehnica aferenta proiectului pentru a putea demonstra faptul ca executia acestuia este peste standardele legale in vigoare.

Ansamblul imobiliar dispune de apartamente cu diferite compartimentari inteligente.

Detalii tehnice:

- Structura de rezistenta din beton;

- Compartimentari interioare din caramida;

- Baile complet echipate cu obiecte sanitare;

- Centrala termica individuala;

- Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa);

- Ferestre termopan cu tamplarie PVC;

- Apartamentele se predau la cheie;

Vecinatati:

Bd-ul Colentina, Soseaua Fundeni, Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Penny Market XXL, Spitalul Fundeni, Complexul Comercial Dragonul Rosu, la 5 minute de ansamblu se afla noul Campus scolar dotat cu sali de clasa, bazin de inot, sali de sport, teren de fotbal

Parcurile: Motodrom, Plumbuita, Florilor, Supermarketul Alege, farmacii, banci, Restaurant Origini Lucane, Scoala Postliceala Sanitara Fundeni;

ACCES: Metrou: Statia Pantelimon;

Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida