185.000 €

Cismigiu, Berzei

  • Suprafata 210 mp
  • An 1919
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Metrou Izvor ...11 min.
Bucuresti, 22 ian, 10:15
Urca primul in lista

Descriere anunt

Cismigiu, Berzei,

6 camere, 210 mp, decomandat, an 1919, liniste deplina, et. 1, nu prezinta risc seismic, detine asigurare facultativa, PAD cutremur, inundatii, incendiu, 5 min. parc Cismigiu, 10 min. metrou Izvor sau Eroilor

Detalii suplimentare

Va oferim in exclusivitate spre vanzare un apartament intr-o vila interbelica ce este situata pe str. BERZEI, in proximitate se regaseste Parcul CISMIGIU si Liceul CERVANTES. Distanta pana la statia de metrou IZVOR sau EROILOR se parcurge in doar 10 minute. Distanta pana in Parcul Cismigiu sau Opera Nationala sau Facultatea de Drept se parcurge in doar 5 minute.

Apartamentul este situat intr-un imobil construit din caramida in anul 1919 (NU prezinta risc seismic – detine asigurare facultativa + PAD pentru cutremur/inundatii/incendiu), ce are un regim de inaltime D+P+1ET+POD, in care se regasesc doua apartamente la parter si unul la etaj (constructia C1 detine cadastru si intabulare)

Apartamentul este situat pe intreg etajul 1, accesul facandu-se pe doua scari separate (una exclusiva si una secundara – conform schita atasata), orientat catre toate punctele cardinale, este decomandat, compus din 6 camere + dependinte, rezultand o suprafata totala de 210 mp (include si cele doua balcoane - conform schita atasata ce face parte integranta din documentatia cadastrala), camerele sunt cu parchet masiv, spatioase, luminoase.

Din punct de vedere juridic actele de proprietate sunt foarte clare (apartamentul detine cadastru si intabulare), mentionez ca se poate achizitiona si prin CREDIT BANCAR (apartamentul detine raport de evaluare)

Incalzire termica-CENTRALA PROPRIE (sobe pe gaze functionale dar si calorifere) / Electricitate-ENEL / Alimentare cu apa potabila-APA NOVA / Gaze-ENGIE

Aceasta proprietate este intermediata in exclusivitate de BROKER IMOBILIAR si pentru alte detalii va rog sa ma contactati telefonic!

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Izvor 11 min.
Metro Eroilor - M3 12 min.
Metrou Gara de Nord 1 - M1 18 min.