170.000 €

Bucurestii Noi, Sos Chitilei, apartamente 4 camere

  • Suprafata 91 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Jiului ieșirea A ...12 min.

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Sos Chitilei, apartamente 4 camere

va prezentam spre vanzare un imobil nou in curs de finalizare situat in zona Bucurestii Noi, Sos Chitilei, pe strada Infratirii la nr 18,

Detalii suplimentare

Proprietar ofer spre vanzare un imobil nou in curs de finalizare situat in zona Bucurestii Noi-Sos Chitilei, pe strada Infratirii la nr 18.

Imobilul este unul cochet si este compus din 4 apartamente (un apartament pe nivel). Pretul fiecarui apartament este compus din: Apartament+loc parcare subteran+boxa.

Imobilul va beneficia de finisaje si dotari de foarte buna calitate cum ar fi incalzire in pardoseala pentru fiecare apartament, gresie/faianta/parchet de calitate superioara, usi calitate superioara, geam termopan cu Profile Rehau Synego 7camere tripan, supraveghere video, s.a.m.d.

Constructia este formata din structura de beton si compartimentari interiore/exterioare din caramida cu izolatie de 10cm ESP 80 pe exterior.

Beneficiem de boxe si locuri de parcare suplimentare!

La parter avem un apartament decomandat compus din 4 camere, 2 bai, bucatarie inchisa cu debara proprie, 2 terase de 30mp si 16mp. Suprafata utila a acestui apartament este de 86mp + terase. Apartamentul se vinde cu loc de parcare in subteran si boxa in subteran. Pret vanzare 175.000E

La etajul 1 si 2 avem cate un apartament decomandat compus din 4 camere, 2 bai, bucatarie inchisa cu debara proprie, 3 balcoane in total de 26mp din care unul este foarte generos, tip terasa. Suprafata utila a acestui apartament este de 91mp + 20mp balcoane. Apartamentul se vinde cu loc de parcare in subteran si boxa in subteran. Pret vanzare 170.000E Etajul 1 este vandut.

La etajul 3 avem un apartament compus din 3 camere, 2 bai, bucatarie, terase de 55mp. Suprafata utila a acestui apartament este de 70mp+55mp terasa. Apartamentul se vinde cu loc de parcare in subteran si boxa in subteran. Pret vanzare 135.000E

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Jiului ieșirea A 12 min.
Parc Bazilescu ieșirea B 14 min.