93.900 €

Bucurestii Noi Parc Bazilescu metrou 4 camere

  • Suprafata 87 mp
  • An 1967
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 4
  • Parc Bazilescu ieșirea B ...2 min.
Bucuresti, 14 oct, 09:38

Descriere anunt

Bucurestii Noi Parc Bazilescu metrou 4 camere

apartament 4 camere de vanzare pe Bulevardul Bucurestii Noi, chiar langa Metrou Parc Bazilescu, parter/4 etaje, nemobilat, izolat termic, bloc din 1967, 87 mp, 1 balcon inchis

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 4 CAMERE BUCURESTII NOI-PARC BAZILESCU-METROU

Zona Bucurestii Noi este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Bucurestii Noi, pe Bulevardul Bucurestii Noi, in imobil cu acces stradal si vedere laterala din imediata apropiere de Parc Bazilescu si Metrou Parc Bazilescu.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la parterul imobilului de 4 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 102 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 79 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 87 mp.

Constructia este finalizata in anul 1967, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Bucurestii Noi una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Bulevardul Bucurestii Noi, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Bucurestii Noi dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Parc Bazilescu, Metrou Parc Bazilescu, Scoala Gimnaziala nr. 179, Biserica Bazilescu, Kaufland, Penny Market, Lidl, Metrou Laminorului.

Un aspect important ce trebuie mentionat este accesul facil catre zona de Nord, Baneasa Shopping City si Casa Presei Libere !

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este laterala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, usa de intrare din metal, ieste orientat cardinal pe SUD-VEST si pe NORD-EST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Bucurestii Noi, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-4-camere-bucurestii-noi-parc-bazilescu-metrou/2478

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Parc Bazilescu ieșirea B 2 min.
Jiului (M4) 9 min.
Laromet ieșirea C 10 min.