76.000 €

Berceni, Oltenitei, Aparatorii Patriei, Sudului

  • Suprafata 85 mp
  • An 1984
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Aparatorii Patriei ...8 min.
Bucuresti, 12 oct, 13:58

Descriere anunt

Berceni, Oltenitei, Aparatorii Patriei, Sudului,

4 camere, 7/8, vedere panoramica N-E, 2 lifturi, 2 bai, 2 balcoane, curat, locuibil imediat, partial mobilat si utilat, acte la zi. Termopan, gresie, faianta, parchet, aer conditionat. Langa metrou

Detalii suplimentare

Bun venit!

Suntem pe Sos. Berceni, peste drum de facultatea Spiru Haret. In spatele blocului de la bulevard, cu adresa postala pe strada Panselelor, avem un bloc tip "rusesc" cu opt etaje, doua lifturi, construit in anul 1984. La 3 minute de bloc avem statia de metrou Aparatorii Patriei, la 2 minute statie de RATB, tot la 2 minute cea mai apropiata piata. La 400 de metri avem un supermarket Kaufland, la 1,5 km avem Carrefour, Metro, Selgros, Auchan, in timp ce la 10-12 monite de mers pe jos avem faimoasa Piata Sudului si Sun Plaza cu Cora.

Oraselul Copiilor si Parcul Tineretului sunt la 5-6 minute de mers cu masina, la 15 minute cu metroul(2 statii) sau la 30 minute de mers pe jos.

In jurul blocului vom gasi magazine, cofetarie, restaurante, unitati medicale sau unitati de invatamant. Pe strada sunt scoala si gradinita, peste drum scoala si liceu, facultate. Zona este extrem de bine sistematizatiza din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Aparatorii Patriei 8 min.