97.900 €

Berceni, 4 decomandate lux, finalizat, comision 0

  • Suprafata 89 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 19 mar, 09:04

Descriere anunt

Berceni, 4 decomandate lux, finalizat, comision 0,

Comision 0. Direct dezvoltator, 4 decomandate, finisaje lux, finalizat. Brancoveanu, bransat la toate utilitatile orasului. Mutare rapida. Accept credit. Ansamblu Rezidential,

Detalii suplimentare

Apartament la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii, afirmandu-se prin arhitectura si design futurist, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor proprietari.

Bloc exclusivist - concept TOP al zonei de sud a Bucurestiului

MODALITATI DE PLATA :

se accepta orice tip de credit.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, finisajele si obiectele sanitare ale apartamentelor, acestea sunt urmatoarele:

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat, fundatia este facuta cu un radier general, Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta (caramida) cu o grosime de 25 cm.

Spre exteriorul cladirii zidaria este placata cu un sistem termoizolant de fatada de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu efect de autocuratare. Finisaje LUX - import Spania, Italia, Austria. FINALIZAT. MUTARE RAPIDA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida