131.010 €

Baneasa, Sisesti, Northside Park, ap. 4 cam 131 mp

  • Suprafata 131 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 10
Bucuresti, 19 aug, 18:40

Descriere anunt

Baneasa, Sisesti, Northside Park, ap. 4 cam 131 mp

constructie in curs de edificare, finalizare 2021.

Apartment 4 camere 131 mp. Northside Park este situat in zona de nord a Bucurestiului, pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisesti

Detalii suplimentare

Constructie in curs de edificare, finalizare 2021.

  Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisesti, NorthSide Park este un complex cu deschidere catre lacul Grivita, in mijlocul unei zone verzi, insa la doar 50m de acces metrou si RATB. Complexul a fost proiectat si este construit la standarde inalte, cu precizia executiei fiecarei etape, folosind numai materiale premium, menite sa ofere pe langa confortul deosebit, o stare de satisfactie si implinire de oricate ori revii acasa. 

Finisajele sunt de inalta calitate, mentionam incazirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie UV, Tamplarie Rehau (6 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa) Marazzi, instalatia sanitara Giacomini, instalatia electrica Gewiss, parchet triplu stratificat din lemn masiv, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz-Viessmann.

     northsidepark.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton