255.000 €

Aviatiei, sectorul 1 Buc, apartament 4 camere

  • Suprafata 152 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 7
  • Aurel Vlaicu ...10 min.
Bucuresti, 07 dec, 16:39

Descriere anunt

Aviatiei, sectorul 1 Buc, apartament 4 camere

particular vand apartament 4 camere decomandate intr-un ansamblu rezidential contructie 2016, intr-o zona de vile, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, sectorul 1.

Detalii suplimentare

Un apartament rafinat, in inima Bucurestiului. Constructia este finalizata in 2016, la cele mai inalte standarde internationale.

Un apartament exceptional, fara indoiala, cea mai buna pozitie din ansamblu, cu vedere direct spre spatiile verzi ale ansamblului. Apartamentele vor fi finisate strict dupa gusturile dumneavoastra, folosind unele dintre cele mai luxoase finisaje disponibile.

Ansamblul include apartamente cu 2,3 si duplexuri ideal echilibrat si e facut atat de impresionant prin proportiile clasice ale inaltimii camerelor , cu ferestre mari care incadreaza vederea la gradina interioara si un balcon cu suprafata generoasa.

Exista, pentru confortul locuitorilor, paza umana, supraveghere video, lifturi si spatii verzi.

Metropolitan Residence Aviatiei, este punctual de plecare pentru mai multe destinatii cautate din Bucuresti, de la aeroporturile Aurel Vlaicu si Henri Coanda, Centrul Comercial Baneasa, cladirile de birouri

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Aurel Vlaicu 10 min.