Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Apartamentul "BURGESOS" Universitate-Magheru, bloc stradal, 165 mp totali

185.000 €

Apartamentul "BURGESOS" Universitate-Magheru, bloc stradal, 165 mp totali

185.000 €
Caracteristici
Suprafata 165 mp An 1937 Semidecomandat Etaj 3 din 8
Descriere
Avem pentru Dumneavoastra un apartament situat in zona Universitate-Magheru, respectiv o zona cu rezonanta istorica, unde pe vremuri locuia BURGHEZIA, ce are acces facil pe jos fata de mijloacele de transport in comun(metrou si stb) si a punctelor de interes generale, respectiv pentru iubitorii centrului capitalei care sunt la doi pasi de restaurante/cafenele/bistro-uri, Centrul Vechi, teatre, muzee, galerii de arta, centre culturale, institutii de stat, parcuri pitoresti, hypermarket-uri, centre comerciale etc.

Va invit acum in povestea acestui bloc, care a fost construit la initiativa unui industrias bogat al vremii respective, de catre un arhitect celebru, remarcandu-se ca una dintre creatiile emblematice ale acestuia, bloc in care a locuit insusi proprietarul, apreciind calitatea si impozanta constructiei. Este un bloc construit in perioada interbelica, ce a fost CONSOLIDAT imediat dupa cutremurul din 1977 si impresioneaza prin atentia la detalii, avand in vedere importanta constructiei pentru acea zona.

Apartamentul "BURGESOS" se afla la etajul 3, cu o compartimentare semidecomandata, versatila si ingenioasa in acelasi timp, respectiv 4 camere avand o suprafata utila totala de 147 mp, o inaltime a camerelor de aprox. 3,15 m, cu o delimitare intre zona de zi si zona de noapte:

-un living de 36 mp, mare, luminos si spatios cu vedere pe fata
-dormitor mare de 17 mp, luminos ,cu vedere stradala(acesta se poate integra cu livingul devenind un spatiu foarte mare)
-dormitorul ce poate deveni matrimonial de 20 mp, cu acces catre terasa de 7 mp si baie proprie
-un dormitor de 21 mp cu vedere stradala.

In ceea ce priveste anexele atat de utile ale apartamentului, acesta are o bucatarie mare, 2 incaperi ce pot fi folosite ca dressing sau spatiu de depozitare, dulapuri in perete, baie mare si wc serviciu, o boxa la subsolul blocului, iar la etajul 8 al acestuia exista o camera de serviciu tip garsoniera cu acces catre balcon si bucatarie separata, iar la subsol o boxa mare.

Remarcam in interior obiecte clasice originale, dintre care amintim parchet, usi interioare, mozaic, marmura, cada, ghiuveta, usa exterioara din fier si alama etc. , foarte apreciate de catre amatorii de gen, ce pot fi reconditionate, redandu-le in felul acesta stralucirea de odinioara.

Luand in considerare cele prezentate, apartamentul este foarte potrivit pentru iubitorii zonei ultracentrale a Bucurestiului, ce isi doresc facilitatile prezentate mai sus, fiind potrivit atat pentru locuit( cuplu sau familie cu copii), deservind cu succes nevoilor acestora( camere mari, living spatios, 2 gs, dormitor matrimonial, compartimentare versatila, spati de depozitare/dressing, spatiu de birou, zona de sport/forta, intimitate, luminozitate etc.), cat si ca investitie, putand fi inchiriat pentru locuit sau activitati de birou.

Pentru alte detalii, va invit sa vizionati apartamentul "BURGESOS" si sa faceti oferta pentru achizitionarea lui.
Cod oferta: 1684648
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
217 vizualizari Bucuresti 05 Apr, 20:06
Statii STB
Teatrul Național 1 min
Piața Rosetti 2 min
61 , 66 , 69 , 70 , 85 , 90 , 91 336 , 381 , 601 , 783 , N101 , N10 Universitate 3 min
Hristo Botev 6 min
Armenească 6 min
122 , 137 , 138 , 268 , 381 , 783 Piața 21 Decembrie 1989 7 min
126 , 168 , 226 , 300 , 368 , 381 Bd. Nicolae Bălcescu 8 min
381 Piața Sfântul Gheorghe 8 min
Piața Sf. Gheorghe 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Universitate-Kogalniceanu
se incarca..
Anunt inactiv