223.900 €

Apartament de vis in inima Bucurestiului, Victoriei, Romana

  • Suprafata 114 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 29 iul, 14:54

Descriere anunt

Apartament de vis in inima Bucurestiului, Victoriei, Romana

Catoma Property Invest va supune atentiei un apartament fermecator disponibil la etajul 1 al unei vile finalizate in jurul anilor 1939 - 1940 situata intre Piata Victoriei si Piata Romana structurata pe D+P+2E+Pod.

Apartamentul a fost achizitionat in anul 2007 si renovat complet intre Mai 2007 si Septembrie 2008 peretii fiind curatati pana la caramida consolidati si refacuti cu materiale de cea mai buna calitate. Totodata au fost schimbate si instalatiile electrice si sanitare toate lucrarile de renovare fiind executate sub indrumarea unor specialisti in domeniu.

Mentionam faptul ca pentru materialele folosite exista documente care pot sa ateste provenienta si valoarea acestora. Cateva dintre dotarile si finisajele apartamentului sunt:

- Parchet masiv din stejar fiert producator Design Parquet Franta Ceruse Blanc si Expresso;

- Tamplarie PVC Veka sticla termo-fono-absorbanta lowe + reflexiv clar feronerie Roto rulouri jaluzele exterior din aluminiu cu motor plase insecte;

- Aer conditionat Daikin 2 buc Ururu Sarara (living) 2 buc tip caseta tavan (dormitoare);

- Instalatie electrica & materiale: Bticino;

- Centrala termica proprie Vaillant;

- Usi interioare din lemn masiv iar cele de intrare in apartamet din metal;

- Mobilier design si constructie Maria Design electrocasnice Franke;

Detalii Tehnice:

Apartamentul ofera o suprafata utila totala de 126 mp din care:

- 4 camere de locuit (living dining 2 dormitoare) dependinte si 2 balcoane la etajul 1 in suprafata totala de cca. 100 mp

- 2 camere situate la demisolul cladirii in suprafata utila de cca. 26 mp

Cele 2 camere situate la demisolul claridirii au fost de asemenea renovate integral si locuite. Acestea beneficiaza de alimentare cu electricitate direct din apartament sunt contorizate individual si au acces la un grup sanitar proprietate comuna.

Apartamentul este disponibil imediat si se vinde complet mobilat si utilat mobila fiind in stare foarte buna si gandita sa se potriveasca pe spatiile din apartament.

Consideram ca proprietatea prezentata poate reprezenta atat o locuinta de poveste pentru o familie care doreste sa locuiasca pe o strada linistita din centru capitalei cat si o investitie ideala datorita pozitionarii sale si starii tehnice si juridice a imobilului in care se afla (fara risc seismic fara bulina fara lege).

Pentu detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

Agent Imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919