80.000 €

Apartament 4 camere zona linistita Titan

  • Suprafata 79 mp
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...15 min.
Bucuresti, 08 apr, 14:45

Descriere anunt

Apartament 4 camere zona linistita Titan

Va prezentam spre vanzare un apartament superb de 4 camere situat in zona Titan, intr-un bloc curat si civilizat, confort 1, decomandat, cu o suprafata totala de 87 mp, prevazut cu o bucatarie spatioasa in care locul pentru luat masa s-a obtinut renunatand la debara, living de 18 mp si 3 dormitoare, o baie. Apartamentul dispune de doua balcoane inchise, unul la sufragerierie iar celalalt la dormitorul matrimonial. Grupul sanitar a fost transformat in debara si poate reveni oricand la destinatiatia initiala daca se doreste.

Apartamentul a fost amenajat in 2018 cu mult bun gust de catre proprietari si beneficiaza de finisaje de calitate - ferestre termopan; gresie; faianta; parchet triplu stratificat; usa metalica la intrare, usi interior de calitate, dressing pe hol, aparat aer conditionat.

Blocul beneficieaza de izolatie termica la exterior iar terasa are hidroizolatia refacuta. Scara este impecabila fiind zugravita o data cu reabilitarea blocului.

Imobilul se afla foarte aproape de mijloacele de transport in comun, la 5 minute de mers de statia de metrou Nicolae Grigorescu, de supermarket-uri (Mega Image), Carrefour, Auchan Titan, World Class Titan, Park Lake mall, gradinite, banci, scoala gimnaziala Nicolae Labis ,liceul Dante Aligheri, Parcul IOR.

Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila.

Apartamentul dispune de 1-2 locuri de parcare in fata blocului.

Oferta reprezentata de RENET REAL ESTATE NETWORK

Comision 0% cumparator.

Va invitam la Vizionare!

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 15 min.
Nicolae Grigorescu 18 min.