180.000 €

APARTAMENT 4 CAMERE PREMIUM / SECTOR 1 / METROU

  • Suprafata 123 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 1
Bucuresti, 23 sep, 11:57

Descriere anunt

APARTAMENT 4 CAMERE PREMIUM / SECTOR 1 / METROU

* COMISION 0

** TUR VIDEO AL APARTAMENTULUI

( https://www.youtube.com/watch?v=SjrJeULyWC0&feature=youtu.be )

Am placerea sa va supun atentiei, in vederea vanzarii, un superb apartament cu 4 camere, disponibil intr-un imobil construit responsabil si cu materiale de foarte buna calitate, in anul 2016.

Apartamentul propus spre vanzare este decomandat si ofera o suprafata utila de 123,05 mp, la care se adauga 2 balcoane in suprafata totala de 24,05 mp.

Locuinta pune la dispozitia viitorilor locatari 1 living + dining, 3 dormitoare, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 dressing, 2 holuri si un spatiu tehnic, dar si doua balcoane.

Imobilul care gazduieste apartamentul este unul cu regim mic de inaltime, fiind structurat pe PARTER + 1 ETAJ + MANSARDA si dispune de un numar total de doar 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel, oferindu-va astfel intimitatea de care aveti nevoie in caminul dumneavoastra.

Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile (gaze naturale, apa, curent electric, canalizare, internet), este contorizat individual si ofera acces facil catre toate zonele de interes ale capitalei, fiind situat la circa 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou STRAULESTI, circa 3 minute pana la statia de autobuz, dar si catre zona comerciala Banesa si aeroport.

FINISAJE si DOTARI

Din punct de vedere al finisajelor si al dotarilor, apartamentul se prezinta remarcabil, oferindu-va siguranta si confortul de care are nevoie familia dumneavoastra:

- tamplaria PVC de care beneficiaza apartamentul este similara cu cea pentru case pasive, fiind folosit cel mai bun profil pus la dispozitie de producatorul austriac Internorm (profil KF500). Datorita acesteia izolarea termica si fonica este de exceptie.

- pardoselile din zonele sensibile ale camerelor (vecinatatea peretilor si zonele unde se vor amenaja spatiile de depozitare), dar si cele din bucatarie, grupuri sanitare, terasa, lavoarele, cada si glafurile interioare, sunt realizate din acelasi tip de travertin. S-a optat pentru aceasta solutie din dorinta de a obtine un design placut si unitar in intreaga locuinta.

- incalzire prin pardoseala, cu termostat reglabil in fiecare camera, alimentata de o centrala termica Vaillant.

- vopseaua decorativa folosita pentru exteriorul cladirii este deasemenea, de ce mai buna calitate - NanoporTop de la Baumit. Aceasta beneficiaza de un efect de autocuratare, aspect care va face ca exteriorul cladirii sa se mentina in foarte bune conditii o perioada indelungata, evitand degradarea fatadei in doar cativa ani.

- rezervoare de toaleta si baterii sanitare Grohe.

- alarma, inclusiv senzori de miscare in interiorul si in exteriorul apartamentului.

- videointerfon.

- fibra optica disponibila in fiecare camera.

Mentionam ca finisajul final al pardoselilor il veti alege dumneavoastra si este inclus in pretul afisat, fiindu-i alocat un buget de 50 euro / mp.

De asemenea, in pretul afisat sunt incluse si 2 locuri de parcare supraterane, in curtea interioara a imobilului.

Este acceptata orice modalitate de plata, atat din surse proprii, cat si prin credit bancar.

Pentru alte detalii sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati.

Agent Imobiliar Exclusiv - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919