74.900 €

Apartament 4 camere, etaj 3, 82 mp, langa parc Drumul Taberei

  • Suprafata 81 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Lujerului ...19 min.

Descriere anunt

Apartament 4 camere, etaj 3, 82 mp, langa parc Drumul Taberei

Comision 0% cumparator! Apartament semidecomandat cu patru camere, compus din living, trei dormitoare, doua bai , bucatarie si un balcon, situat pe Str. Brasov, la 350 de metri de viitoarea statie de metrou 'Piata Drumul Taberei si parcul Drumul Taberei. Blocul este amplasat intre aleile linistite ale zonei, fiind imprejmuit de pomi, vegetatie si multiple spatii verzi. Apartamentul este situat la etajul 3 in bloc cu 4 nivele, cu o suprafata totala de 89 mp, orientat Nord-Sud cu vedere pe ambele parti ale blocului. Accesul din bloc este rapid si facil catre toate mijloacele de transport inclusiv a punctelor de interes ale zonei, mall, hypermarket-uri, parc.

Acest condominiu este foarte luminos, primitor si bine impartit, datorita amplasarii in prima parte a apartamentului a bucatariei si livingului si apoi a unui hol mare, ce se desfasoara de-alungul dormitoarelor oferind astfel intimitate si confort. Cele doua bai se afla in zona dormitoarelor, una din ele avand spatiu de cada si cealalta cu utilitatea de wc de serviciu. Balconul orientat catre partea din spate a blocului in suprafata de 8 mp, are acces din living si din al treilea dormitor. Bucataria cu spatiu de luat masa, are si o camara utila care poate fi modificata si inclusa in spatiu util pentru bucatarie.

Fiind nerenovat, apartamentul ofera noului proprietar posibilitatea amenajarii dupa propriile dorinte, fara a plati in plus pentru modificari deja existente.

Apartamentul este disponibil imediat si isi astepta cu drag noii proprietari.

Va asteptam la vizionare!

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 19 min.