145.000 €

Apartament 4 camere 155mp Damaroaia luminos si practic compartimentat

  • Suprafata 155 mp
  • An 2007
  • Semidecomandat
  • Etaj din 3
  • Parc Bazilescu ieșirea B ...12 min.
Bucuresti, 14 ian, 08:00
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament 4 camere 155mp Damaroaia luminos si practic compartimentat

oferta comision 0. Oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii. Salut! Cauti sa te muti in zona de nord a Bucurestiului, intr-un apartament mai mare, cu spatii generoase si cu o compartimentare practica?

Apartamentul pe care ti-l propun se afla la mansarda unui imobil construit in anul 2007, compus din P 2 M, cu putini vecini ( in imobil sunt doar 4 apartamente, a cate un apartament pe etaj) si curte comuna.

Cladirea se afla pe o straduta linistita, cu acces rapid la metrou (statiile Parc Bazilecu si Jiului sunt la circa 10 minute de mers pe jos) si mijloace de transport in comun (tramvai 24, troleibuz 97 si autobuzele 331, 331B, 112, R436, R474).

Apartamentul este foarte luminos, privelistea nu este obturata de alte cladiri iar zona de zi o avem separata fata de zona de noapte.

Suprafata apartamentului este una generoasa (suprafata utila 155,17 mp), cu spatii mari, apartamentul fiind compus din living, 3 dormitoare (dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing), 2 bai cu aerisire naturala, camara incapatoare, spatiu depozitare si bucatarie mobilata, utilata complet.

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie iar APARTAMENTUL SE VINDE MOBILAT.

Spatiul generos, compartimentarea functionala, curtea, stradauta linistita, traficul redus, numarul mic de vecini, apropierea de parcul Bazilescu, fac din aceasta proprietate locul ideal pentru o familie cu copii.

Impreuna cu apartamentul se vinde si suprafata de 102.78 mp teren/curte proprietate comuna.

Apartamentul este liber de sarcini iar actele sunt pregatite pentru vanzare. Se accepta si credit.

Pentru achizitionarea acestei proprietati nu se percepe comision de la cumparator.

Daca vrei sa afli mai multe detalii si sa vezi daca este proprietatea potrivita pentru tine si familia ta, te rog sa ma contactezi!

Se accepta colaborarea cu orice agentie imobiliara si se recompenseaza tranzactionarea in colaborare.

Acces

Statii metrou Timp
Parc Bazilescu ieșirea B 12 min.
Jiului (M4) 15 min.