79.900 €

Aleea Callatis - Drumul Taberei

  • Suprafata 83 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 30 oct, 21:18

Descriere anunt

Aleea Callatis - Drumul Taberei

apartament in care incap si parintii, si copiii, si bunicii si tot mai ai aer. Apartament spatios, racoros vara si calduros iarna, cu spatiu din plin pentru fiecare membru al familiei,

Detalii suplimentare

Apartamentul este situat in apropiere de scoli, gradinite, parcuri, locuri de joaca, magazine, restaurante, sali de sport, mijloace de transport in comun (aproape inclusiv de viitoarea statie de metrou Raul Doamnei).

Imobilul a fost reabilitat termic (terasa a fost complet izolata si chiar foarte bine) si ofera un confort termic de calitate. Apartamentul este luminos, cu expunere in ambele parti ale imobilului - pe partea principala de intrare in bloc exista un spatiu verde (plin de brazi, tei si nuci care ajuta din plin la pastrarea unei temperaturi scazute pe timp de vara). Daca te trezesti dimineata suficient de devreme ai ocazia sa asculti pasarile cantand in timp ce bei linistit cafeaua (oricat de obosit te-ai trezi, cateva minute petrecute in bucatarie ascultand pur si simplu cat de frumos canta pasarile iti schimba complet starea in bine).

Exista mult spatiu de depozitare in apartament, dar si o boxa spatioasa la subsol.

Posibilitate loc de parcare ADP.

Multumesc!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Debara
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton