180.880 €

Zona de Nord, Ramuri Tei, lateral Barbu Vacarescu

  • Suprafata 86 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
  • Ștefan cel Mare ...18 min.
Bucuresti, 15 aug, 14:26

Descriere anunt

Zona de Nord, Ramuri Tei, lateral Barbu Vacarescu

aproape de Kaufland. Cauti o locuinta si deasupra ta sa fie doar cerul? Este un apartament tip duplex, in bloc boutique, situat la mansarda si supanta. Are 3 cam, Su 86 mp+ttrei terase cu degivrare.

Detalii suplimentare

Salutam interesul prezentat ofertelor nostre!

-pret/apartament= 137000 E la care se adauga tva(19%)= 163000 E.

-pret/parcare + boxa(la subsol)= 15000 E la care se adauga tva(19%).

Pret total/apartament +(parcare+boxa)= 137000 E+ 15000 E=152000 E + tva 19%=180.880 E.

Primul criteriu pentru un imobil il reprezinta locatia.

Dupa locatie, analizati vecinatatile si accesul catre locatie, caile de intrare si iesire.

O locatie buna ramane o locatie buna.

Locatia stabilita va ramane o constanta.

Un interior poate fi modernizat oricand doriti dumneavoastra dar locatia ramane aceeasi dupa ce ati decis.

Acest bloc este clar localizat in Ramuri Tei, mai aproape de Barbu Vacarescu, insa este destul de aproape de Parcul Circului si de verdeata din Floreasca.

Astfel, prin prisma celor 20 de ani in consultanta imobiliara si cu matura experienta urbanistica, evidentiem ofertele prin plusuri si minusuri.

Daca doriti sa locuiti intr-un bloc in concept boutique, intr-un duplex si deasupra locuintei dumneavoastra sa fie doar cerul, va prezentam o locuinta interesanta!

Ofera intimitate, confort si siguranta! Sub robustete, trainicie, in concept de boutique, este acest imobil cu doar 10 apartamente!

-vecinatati foarte bune;

– strada este asezata urbanistic; si are si umbra naturala asigurata de prezenta arborilor maturi care incununeaza toata strada: superbii tei cu iz imbatator!

-amplasamentul/locatia in sine are un acces usor catre casa; este langa Kaufland , Barbu Vacarescu, destul de aproape de Floreasca si chiar Stefan Cel Mare. Se ajunge din Ramuri Tei sau/si din Lacul Tei.

Imobilul isi face singur reclama atat prin locatia sa cat si prin calitatea constructiei in sine. Pentru ca proiectul poarta semnatura unui arhitect cu o remarcabila experienta, pentru ca terenul a permis si dezvoltatorul a admis, nu s-a facut rabat de la calitate si a luat fiinta acest imobil tip boutique, zdravan, robust, ca o mica fortareata. Asezat intre vile, pe o strada armonizata arhitectural, confera starea de liniste si confort. Chiar este aproape de Barbu Vacarescu, implicit de Floreasca, Dorobanti, Lacul Tei, Parcul Circului , Stefan Cel Mare, Tunari. Localizarea este propice usurintei circulatiei pentru ca sunt multe cai de acces, perfecte de strecurat prin acest Bucuresti ocupat.

Conceptul arhitectural consta intr-un imobil S+P+2E+3retras, cu doar cu 10 apartamente, usor de administrat;exista o asociatie in acest sens.

Zona de parter a acestui imobil se bucura si de propria gradina.

Pentru ca in boutique sunt oameni/vecini deosebiti,s-a creat o mica comunitate.

Apartamentul disponibil este la mansarda si ocupa partea de mansarda si supanta, conform descrierii din proiect. Are o scara interioara eleganta care conduce catre etaj.

Vederea/orievatrea este catre spate.

DESCRIERE GENERALA.

Su = 86 mp.

Plus cele trei tease .

TERASELE SUNT MARI, ELEGANTE SI AU DEGIVRARE!

Ele sunt repartizate astfel: livingul are terasa cea mai mare(vezi foto-Iarna poate fi mai interesanta privita dintr-o asemenea terasa amenajata dupa bunul plac. Dormitorul are o terasa tip balcon, bine securizat. Si mai este o terasa inchisa la dormitorul de la etaj.

Amplasare camere/nivel in acest duplex:

NIVELUL 1, la mansarda= living(22 mp)+hol intrare(5,3 mp)+bucatarie(7,3 mp), acestea in spatiu deschis+grup sanitar(8,1 mp)+terasa(20 mp) +dormitor(19,5 mp)+baie(4 mp)+terasa(5,5 mp)+casa scarii(4,5 mp);

NIVELUL 2, la supanta= casa scarii(2,3 mp) + dormitor(13,25 mp)+baie(7,20 mp)+ terasa(8,0 mp).

SUBSOL= parcare (13, 4 mp) + boxa(5,2 mp).

Terasele pun imaginatia la incercare! Potit avea propria gradina la etaj, nu pe pamant!

Amintim ca terasele au sistemul cu degivrare.

Apartamentul asigura siguranta, securitate, liniste si intimitate, ca doar pentru asta platiti pretul /mp!

Referitor la dotarile si amenajarile apartamentului, acestea sunt de la firme specializate in domeniu(usa metalica Pinum, ferestre termopan foarte bune, G+F de calitate net superioara, centrala proprie).

Recapitulam: amplasat in Nord, in zona buna, pe strada matura,asezata, un bloc in concept boutique, cu putine apartamente, usor de administrat, cu oameni-vecini deosebiti, duplex la mansarda, 3 camere( 86mp utili) + terase elegante cu degivrare + boxa + parcare(ambele la subsol), cladire cu lift.

Cu o buna comunicare, prin programare, putem efectua o vizionare.

Cu multumiri tuturor, imobiliarenord.ro.

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 18 min.