65.000 €

Vanzare 3 camere in vila Timpuri Noi, etaj 1 si mansarda, renovat

  • Suprafata 77 mp
  • An 1940
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...7 min.
Bucuresti, 08 nov, 09:18
Urca primul in lista

Descriere anunt

Vanzare 3 camere in vila Timpuri Noi, etaj 1 si mansarda, renovat

oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Vanzare 3 camere in vila Timpuri Noi, in vila, pe doua etaje (et. 1 M), modern, proximitate metrou Timpuri Noi, 69.000 EUR, semidecomandat, mobilat, utilat, centrala termica, aer conditionat.

Ideal investitie. Apartamentul de la et. 1 se poate inchiria cu minimum 300 EUR, garsoniera de la mansarda cu minimum 200 EUR, total 500 EUR, Yield 9%.

Galaxy Imob va ofera spre VANZARE 3 camere in vila ce sunt impartite pe doua etaje:

- la etajul 1 se afla un apartament modern de 2 camere, semidecomandat - 35mp utili plus balcon

- la mansarda se afla o garsoniera open-spece - 39 mp utili

Apartamentul de doua camere si garsoniera au fost de curand renovate, se vand complet mobilate si utilate, beneficiind de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz, aer conditionat, TV LCD.

Proprietatea se bucura de finisaje de calitate ce includ gresie, parchet, ferestre din PVC cu geam termopan, usa metalica. Incalzirea este asigurata prin calorifere racordate la centrala termica proprie.

Apartamentul se afla in proximitatea a numeroase centre comerciale (Mega Image, Carrefour, Profi), a parcurilor Tineretului, Lumea Copiilor si Carol, a statiilor de metrou Tineretului (Magistala 2) si Timpuri Noi (Magistrala 1 si 3), a Universitatii Titu Maiorescu, a pietelor Norilor si Timpuri Noi, a benzinariei Mol precum si a numeroase alte puncte de interes (scoli, gradinite, piete, restaurante, banci comerciale).

Pretul cerut de proprietar este de 65.000 EUR.

Proprietatea se afla intr-un imobil construit in anul 1940, nu are risc sesimic si are curte comuna cu alte imobile (total 16 apartamente, in unele apartamente locuiesc in chirie persoane de etnie rroma).

Suna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOP

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 7 min.
Metro M1-M3 Mihai Bravu 14 min.
Tineretului (M - exit A) 17 min.