89.500 €

Valea Ialomitei

  • Suprafata 70 mp
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 10
Sector 6, ieri, 09:20

Descriere anunt

Valea Ialomitei

Propietar vand apartament cu 3 camere, mobilat si utilat. Se vinde cu tot ce se vede in poze.

Detalii suplimentare

Aer Conditionat , apometre, repartitoare, stoluri electrice pe toata suprafata balconului. Termopane , calorifere. Statia de metrou si STB la scara blocului.

Amplasat intr-o zona deosebita, beneficiaza de spatii verzi, parc, scoli, liceu, gradinite, piata Valea Ialomitei fiind in spatele blocului. Stradal, intrarea se face din strada principala, interfon si camere de supraveghere. Sectie de politie in apropiere, magazine: Mega Image, Profi, si alte magazine de cartier, farmacii, restaurante, clinica medicala, banci comerciale: BT, BRD, BR, BCR, ING.

Intretinerea foarte mica mai ales pe timp de iarna fiind un ap bine izolat si astfel vara mentine racoare iar iarna mentine caldura, scara curata si vecini foarte respectuosi. Propus pentru reabilitare anul viitor. Piata este una dintre renumitele piete in care vin direct producatorii cu legume si fructe deosebite la preturi foarte rezonabile. De asemenea foarte aproape de parcul si piata Moghioros. Pretul este usor negociabil la fata locului. Merita vazut! Dispun de acte in regula, la zi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!