88.500 €

Universitate, Carol

  • Suprafata 120 mp
  • An 1932
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 7
  • Universitate - Spitalul Colțea ...8 min.
Bucuresti, 08 oct, 14:21

Descriere anunt

Universitate, Carol,

central, apartament cochet, arhitectura interbelica, spatii generoase, vestibul locuibil, reconditionat si regandit total, usor accesibil, etaj 4/7, mobilat si utilat complet, renovat, toate actele.

Detalii suplimentare

Locatie de exceptie, apartament superb intr-o cladire reprezentativa pentru stilul architectonic interbelic, cu o intrare generoasa, specifica epocii.

Imobilul, construit in anul 1932, este situat in zona centrala a orasului, la intersectia bulevardului Carol cu Calea Mosilor, arealul , preponderent residential, fiind usor accesibil, in zona existand numeroase mijloace de transport in comun (doar 8-10 minute mers Piata Universitatii), de asemenea exista magazine, gradinita, scoala etc.

Zona este sigura si calitatea factorului uman este ridicata.

Apartamentul, cald si foaaarte cochet, este situat la etajul 4/7, este circular si foarte spatios, exista o delimitare clara intre zona de zi si zona de noapte, sunt multiple spatii de depozitare (inclusiv un dressing generous la dormitorul matrimonial), spatiul a fost regandit, refacut si finisat, astfel incat sa fie transformat intr-un camin, un loc cu energie pozitiva care se simte imediat de cum pasesti.

Totul a fost transformat, reconditionat si renovat in urma cu 2 ani, finisajele sunt mult peste medie, toate tevile au fost schimbate, de asemenea, instalatia sanitara si instalatia electrica, sunt noi, termopanul, imitatie lemn, este Rehau (6 camere), caloriferele sunt noi, parchetul este masiv, toate usile de lemn-originale-au fost reconditionate, in acelasi spirit, gresia (superba) originala a fost reconditionata etc.

Apartamentul este izolat pe interior, cu polistiren extrudat de 5 cm, totul este contorizat.

Exista 3 aparate de aer conditionat iar incalzirea se face printr-o centrala electrica performanta.

Spatiul este luminos , tavanele sunt inalte iar culorile sunt calde, interiorul este foarte primitor, totul vadeste o mare atentie la detalii si imbinari, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

Apartamentul, in suprafata totala de 120mp, este confort 1 sporit, suprafata utila este de 111mp, la care se adauga o logie de 4mp si un balcon de 2,5mp, la subsol exista o boxa (pentru depozitare) curata si uscata.

Apartamentul, pe nivel, dispune de 3 (trei) camera si un maaaaaare vestibul, practic inca o camera, in plus, 2(doua) grupuri sanitare (baia mare cu geam, plus o toaleta de servici), asigurand un grad sporit de comfort si intimitate, deasemenea, exista loc de luat masa (dining) si 2(doua) balcoane.

Spatiul se vinde complet mobilat si utilat, fiind pretabil, atat pentru rezidenta, cat si pentru investitie.

Apartamentul este prezent pe lista imobilelor cu grad de risc seismic 1.

Toate actele sunt in regula iar pretul este negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Spitalul Colțea 8 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 16 min.