168.500 €

Unirii, Zepter, central, 93 mp

  • Suprafata 97 mp
  • An 2009
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 10
Bucuresti, 12 oct, 10:20

Descriere anunt

Unirii, Zepter, central, 93 mp,

spatios, 93 mp, bloc nou 2009, etaj 2/10, multiple imbunatatiri: proaspat renovat, g, f, (noi) p, t, ac, centrala termica+izolatie termica, 2 gr san, terasa, lift modern, zona centrala cu facilitati.

Detalii suplimentare

Comision 0% Cumparator.

Top Asset va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere luxos din centrul Capitalei, intr-o zona deosebita – Bd. Unirii - Zepter. Este varianta ideala pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca aproape de numeroase facilitati precum mijloace de transport (RATB la 3 minute, metrou la 5 minute cu autobuzul (3 statii) sau 15-20 minute mers pe jos), institutii de invatamant, piata, piata sezoniera, centre comerciale (Mega Image la 5 minute, Mall Vitan la 10 minute mers pe jos), restaurante, banci sau diferite puncte de atractie.

Apartamentul se afla intr-un bloc construit in anul 2009, la etajul 2/10. Blocul este construit cu finisaje moderne si de calitate superioara, atat la interior, cat si la exterior. Scara blocului are in dotare un lift modern. Vecinii sunt de calitate.

Locuinta este spatioasa (93mp), renovata si modernizata recent cu imbunatatiri de lux. Se poate vinde mobilata si utilata. Veti beneficia de multe imbunatatiri de calitate: renovat complet, parchet bambus, gresie si faianta noi (calitate superioara Delta Studio Italia), termopan, centrala termica Ferroli, aer conditionat nou Yamato, izolatie termica, instalatii sanitare si electrica noi, usi noi Pinum, 2 grupuri sanitare, 1 terasa generoasa. Fiecare din cele 2 dormitoare (18mp si 13mp) este dotat cu dressing nou, facut la comanda (impreuna cu patul) de firma Tandem (cost aproximativ 5000 euro).

Bucataria este deschisa, in stil american, foarte bine organizata si usor de aerisit. Este mobilata cu mobilier nou Louis Philip Mobexpert si utilata cu plita+cuptor+chiuveta+baterie+hota Franke, frigider incorporat in mobilier Teka. Livingul este generos in spatiu si pe langa bucataria americana mai are foarte bine definit un spatiu pentru luat masa.

In imediata vecinatate a blocului, regasiti rapid mijloace de transport, institutii de invatamant, sucursale bancare, restaurante, cafenele, florarii, farmacii/plafare, sali de fitness/sport, hotel, Policlinica, Mall, piata, Mega Image, diverse magazine utile.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa stabiliti o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida