85.000 €

Unirii, Calea Calarasilor, str. Paleologu cu Mantuleasa, apartament de lux

  • Suprafata 101 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 3
  • Universitate ...13 min.
Bucuresti, 10 dec, 13:15

Descriere anunt

Unirii, Calea Calarasilor, str. Paleologu cu Mantuleasa, apartament de lux

Ocazie!

Bun gust calitate rafinament lux spune-i cum vrei dar acest apartament le imbina pe toate cu multa usurinta! 


Proprietate deosebita situata central pe str. Paleologu intersectie cu Mantuleasa zona de referinta Unirii - Calea Calarasilor.


Apartament in suprafata utila de 101 mp situat la parterul unui bloc de 3 niveluri + mansarda constructie 1930 cu o impartire circulara practica din toate punctele de vedere. 


Toata investitia din apartament depaseste suma de 45.000 Euro si include aparatura electrocasnica de cea mai inalta calitate avand tot ce-i trebuie pentru ca viitorul proprietar sa se poata muta mobilierul este fie Mobexpert fie import Germania rulourile metalice exterioare sunt actionate electric bransament de gaze separat de cel al blocului (exista camin separat de gaze)  monitorizare video proprie in interiorul scarii cat si in exteriorul cladirii incalzire la centrala termica in condensare de ultima generatie marca Ferroli si multe altele!


Pozitia exceptionala a apartamentului il face ideal pentru investitie.


O proprietate foarte usor de inchiriat la un randament maxim sau pentru a fi folosita in regim hotelier gata sa "intre in paine" a 2-a zi dupa vanzare. 

Imobilul, se afla incadrat in clasa RsII.


Apartamentul este renovat de la zero: s-a turnat sapa de beton in intreg apartamentul peretii interiori au fost dublati si izolati instaltiile refacute integral cupru pentru electric PPR pentru sanitar totul facut cu multa atentie si  dedicare de proprietar pentru proprietar. 


Proprietatea este scoasa la vanzare in repreznetare exclusiva de catre RENET The Real Estate Network prin Alexandru Cordea iar pentru vizionari va astept sa ma contactati! 


Comisionul pentru cumparator este 0! 


Vecinatati: Unirii Calarasilor Universitate Armeneasca Piata Rosetti. Hala Traian

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 13 min.
Piața Unirii 14 min.